Egea çağı kapanıyor! İşte sudan ucuz Fiat Cronos!

Egea çağı kapanıyor! İşte sudan ucuz Fiat Cronos!

Son dere makul fiyatıyla dikkat çeken Fiat Cronos Türkiye’de satışa çıkıyor. Bununla birlikte Fiat Egea devrinin sona ereceği konuşuluyor.

Ülkemizde en çok satılan sedan otomobil markası Fiat, bir süredir Avrupa’da olan Cronos modeli ile Türkiye'de boy göstermeye hazırlanıyor.

fiat-cronos-turkiyede-satisa-cikiy-2xh5.webp

İtalyan otomobil devi Fiat bu kez Cronos modeli ile Türkiye’de yollara çıkmak için kolları sıvadı.

EGEA GİDİYOR CRONOS GELİYOR

Fiat Cronos, hali hazırda Avrupa’da satışta olan bir model. Bu model bazı pazarlarda Linea ismiyle, bazı pazarlarda da Cronos ismiyle satılıyor. Fiat Linea ismini Türkiye’de daha önce kullandığı için bu sefer Cronos ismini tercihleyecek. Fiat Cronos, hali hazırda satışta olan Fiat Egea’nın yerini alacak. Aynı zamanında Fiat Egea’nın Fiat Linea’nın yerini aldığı gibi.

fiat-cronos-turkiyede-satisa-cikiy-ewas.webp

Fiat Cronos, Fiat’ın tasarım hatlarını yansıtan bir model. B segment olmasına karşın geniş bir bagaj hacmine sahip olan araç, modernleştirilmiş konsol dizaynı ile Cronos’un güçlü yanlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

fiat-cronos-turkiyede-satisa-cikiy-ju3n.webp

FIAT CRONOS FİYATI NE KADAR OLACAK?

Türkiye’de 3 farklı motor seçeneği ile gelecek olan Fiat Cronos, fiyat tarafında Egea ile aynı seviyede olacak. Fiat Cronos 2 adet benzinli, bir adet de hibrit motor seçeneği ile gelecek. Yani Fiat yeni nesilde efsane multijet motorlarını terk ediyor diyebiliriz. Fiat’ın yeni modelini bu yılın ilk yarısında satışa sunması planlanıyor. Bu otomobilin Türkiye’de üretilip, üretilmeyeceği ise şimdilik netleşmiş değil.

fiat-cronos-turkiyede-satisa-cikiy-pbga.webp