Elektrikli eniştelere elektrikli Doblo müjdesi!

Elektrikli eniştelere elektrikli Doblo müjdesi!

Enişteleri sevindirecek haber Fiat'tan geldi. Tamamen elektrikli Doblo için nihayet duyuru yapıldı.

Tamamen elektrikli olacak yeni Fiat Doblo için açıklama geldi. Fiat, E-Doblo haricinde E-Scudo için de duyuru yaptı.

elektrikli-fiat-doblo-z1ps-cover-iary-cover.webp

Hafif ticari araba denildiğinde parmakla gösterilen ve ülkemizde enişte arabası olarak bilinen Fiat Doblo, elektrikli versiyonuyla müşterilerin karşısına çıktı. E-Doblo olarak adlandırılan otomobil, geçmişten gelen mirası en iyi şekilde temsil ederek elektrikli bir hafif ticari deneyimi sunma vaadini veriyor.

fiat-doblo-2598.webp

ENİŞTE ARABASI ELEKTRİKLİ YENİ YÜZÜYLE KARŞINIZDA

Fiat'ın hafif ticari sınıfındaki elektrikli model hamlesi Doblo ile de sınırlı kalmayacak. Yapılan açıklamada Fiat E-Scudo modelinin de Türkiye pazarında satışa sunulacağı belirtildi. Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

E DOBLO VE E SCUDO PİYASAYI ALT ÜST EDECEK

“FIAT Professional olarak, orta ticari araç segmentindeki varlığımızı, geçtiğimiz yıl pazara yeniden sunduğumuz Scudo ve Türkiye’de ilk defa tüketiciler ile buluşturduğumuz Ulysse modelleri ile tazeledik. Bu yıl da haziran ayında Yeni Doblò’yu tüketicilerle buluşturduk. Şimdi ise Doblò ve Scudo modellerimizin elektrikli motorla donatılan versiyonlarını pazara sunmanın memnuniyetini yaşıyoruz.”

fiat-e-doblo-ve-e-scudo-turkiye-3.jpg

FIAT DOBLO'DAN ÇEVRECİ ALTERNATİFLER

"Hafif ticari araç segmentindeki başarımızı ve istikrarımızı elektrikli araçlarla desteklemek, FIAT Professional markasının sürdürülebilirlik vizyonu açısından değerli bir adım. Markanın elektrikli araç yolculuğundaki iki önemli modeli olan Doblò ve Scudo ile yüzde yüz elektrikli sürüş keyfini, tüketici dostu teknolojilerle bir araya getiriyor ticari araç kullanıcılarına daha ekonomik ve çevreci alternatifler sunuyoruz."