Fiat Egea Cross'tan yeni kampanya! 494.900 TL’ye satışa sunuldu

Fiat Egea Cross'tan yeni kampanya! 494.900 TL’ye satışa sunuldu

Fiat Egea Cross yeni bir kampanya başlattı. Fiat, Egea Cross’u 494.900 TL’ye satıyor.

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil sahibi olmak herkese verilen bir hak değil. Bunun için bazı koşulların yerine getiriliyor olması gerekir. Bu koşulların ilk şartı ise engelli olunması olarak açıklanıyor. Ancak engelli bir vatandaş olmak dahi tek başına yeterli olmuyor. Engel durumunun yüzde 90 ve üzerinde olması gerekiyor. Bu oranı da sağlayan kişiler sıfır kilometre otomobil alımlarında ÖTV muafiyeti hakkı elde ediyorlar.

NASIL UYGULANIYOR?

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alınmak istendiğinde bu hakka sahip olan müşteriler belgeleri ile otomobil bayilerine başvuruyorlar. Süreç böylece başlatılıyor. Bu şekilde sıfır kilometre otomobil alımı gerçekleştiğinde 5 yıl boyunca bu hak bir daha kullanılamıyor. 5 yıllık süre dolduktan sonra yeniden sıfır kilometre otomobil alımında ÖTV muafiyeti hakkı veriliyor.

ÖTV muafiyeti hakkı ile sıfır kilometre otomobil alındığında bu araçların ticaret konusu yapılması istenmiyor. Bunun için de bu yolla otomobil satın alanlar 5 yıl içerisinde bu araçlarını satmak isterlerse o zaman ödemedikleri ÖTV’yi devlete ödemek zorunda kalıyorlar.

FİAT EGEA CROSS KAMPANYASI!

Fiat firması ÖTV muafiyetli satışlar için fiyat listesini açıkladı. Buna göre Fiat Egea Cross Street 1.4 Fire 95 HP model araç 494.900 TL fiyatla satın alınabiliyor. ÖTV muafiyeti olmadan şu anda bu araç 897.900 TL’ye indirimli olarak satılıyor. Bu fiyatlar Şubat ayı ile beraber değişecek.