Fiat'ın efsane modeli tarihin en ucuz fiyatıyla geri döndü! Egea yerine o geliyor!

Fiat'ın efsane modeli tarihin en ucuz fiyatıyla geri döndü! Egea yerine o geliyor!

Türkiye otomotiv pazarında çok satan markalardan Fiat, büyük beğeni toplayan o modelini en ucuz şekilde geri getirmeyi başardı.

Fiat markası büyük beğeni toplayan modelini oldukça uygun bir fiyatla geri getirdi. Bu hamleyle birlikte aracın satışlarında büyük patlama yaşanacağı öngörülüyor.

1-mnje-jpg.webp

Otomobil piyasasında dikkat çeken gelişmeler arka arkaya yaşanırken Fiat markası müjdeli bir haberi müşterilerine duyurarak işaret fişeğini patlattı.

2-1n5l-jpg.webp

FIAT EGEA YERİNE FİAT LİNEA GELİYOR

Türkiye’de uygun fiyatlı sedan otomobil denince akla ilk gelen markalardan biri olan Fiat, aşık olunan modeli için harekete geçti. Fiat hali hazırda 2016’dan beri Egea ile nabız yokluyor. Fakat aradan geçen 7 yıl artık Egea’yı eskitti. Şimdi ise Egea yerine bir kez daha Fiat Linea geliyor.

4-diok-jpg.webp

Fiat Linea daha önce Türkiye’de satışa sunulmuştu. Ancak Egea’yı satışa sunan Fiat, Linea’da yaşanan talep düşüşlerinin ardından aracı, pazardan çekme kararı almıştı.

6-k1tk-jpg.webp

Gelinen noktada yollara yeni bir heyecan katmak isteyen İtalyan devi devi, yeni kasa Linea ile müşterilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Peki Fiat Linea kullanıcılara neler sunacak?

8-aab9-jpg-001.webp

FIAT LINEA ÖZELLİKLERİ NELER?

Egea’nın Avrupa’daki ismi Tipo, ABD’deki ismi ise Neon’du. Fiat Linea ise Avrupa’da genel olarak Cronos ismi ile anılıyordu. Bazı ülkelerde Linea ismi kullanılsa da Avrupa genelinde Linea’nın Fiat Cronos ismi ile anıldığını biliyoruz. Yeni kasa Fiat Egea, ilk etapta ülkemizde 3 farklı motor seçeneği ile satışa çıkacak. Bu motor seçeneklerinden ikisi benzinli, birisi ise hibrit olacak. Fiat’ın çok tutulan ve sevilen motor seçeneği multijet yeni Linea’da yer almayacak. Bu durumun temel nedeni ise dizel ya da mazotlu araçlara olan ilginin azalmış olması.

7-wgnc-jpg-001.webp

FIAT LINEA NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR?

Gelelim yeni kasa Linea’nın Türkiye’deki satış tarihine. Eğer bir aksilik olmazsa yeni Linea modelinin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde Türkiye pazarında satışa çıkması bekleniyor.