Fiat'tan nisan ayını bitiren kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba!

Fiat'tan nisan ayını bitiren kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba!

Fiat nisan ayına adeta noktayı koyan bir kampanya ile müşterinin karşısına çıktı. Marka, 449.900 TL'ye sıfır otomobil fırsatı sundu.

Fiat nisan ayı güncel fiyat listesinde bir otomobil modelini 449.900 TL'den satışa çıkardı.

9146.jpg

 

Fiat, Türkiye'deki birçok kullanıcın ilgisini makul fiyatlı Egea modelleri ile çekmeyi başarıyor. Fakat Fiat'ın son güncel fiyat listesine bakıldığında, elektrikli Topolino modeli hemen göze çarpıyor. Otomotiv devinin Fiat Topolino elektrikli otomobil modeli, 449.900 TL.

fiat-popilona.webp

FİAT TOPOLİNO NİSAN AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Fiat otomobil üreticisi, Topolino modeli ile nisan ayına adeta noktayı koydu. Çünkü birçok farklı otomobil modeli yüksek fiyatlardan satışa sunulurken, Fiat Topolino elektrikli otomobil modeli 449.900 TL'den satışa çıkartıldı. İşte Fiat Topolino elektrikli otomobil modelinin 3 Nisan 2024 tarihli fiyat listesi;

Versiyonu: Topolino. Yakıt Tipi: Elektrikli. Fiyatı: 449.900 TL.

Versiyonu: Topolino Plus. Yakıt Tipi: Elektrikli. Fiyatı: 479.900 TL.

fiat-topolino-elektrikli-devrimin-yeni-yuzu-fiyat-ve-ozellikleri-nasil-1716822350.webp

Otomobil tercihi yapılırken, bütçe ve performans hesaplamasının iyi yapılması öneriliyor. Bu noktada satın alınacak arabanın ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığı da göz önünde tutulmalı. Nitekim Fiat Topolino modelinin yanı sıra; Citroen, Kia, Hyundai, Chery ve Renault gibi diğer otomotiv firmalarının da otomobil modelleri incelenebilir.