Hummer Jeep'e o kadar para yığacağınıza Summer Jam söyleye söyleye bunu alın!

Hummer Jeep'e o kadar para yığacağınıza Summer Jam söyleye söyleye bunu alın!

Hummer jeep almak yerine bu aracı almaya ne dersiniz? 1 milyon 650 bin TL'lik fiyatıyla hem az yakıyor hem de içinde yok yok.

Jeep almak isteyenler Hummer yerine bunu tercih edebilir. Peki günümüzde 1 milyon 600 bin TL'den ucuza Jeep kaldı mı? Bu sorunu cevabı haberimizde.

Ssangyong, BYD imzasıyla satışa çıkaracağı 3 yeni elektrikli otomobil için müjdeyi verdi. 'KGM Motors' ismiyle otomobil satışına başlayan Ssangyong, 2024'ün ikinci yarısında 3 yeni modeldeki arabasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

ekran-goruntusu-2024-01-21-144603.png

BYD ile batarya ortaklığı bulunan Koreli üreticinin 3 modelle birlikte sıfırdan elektrikli araç platformunu geliştirdiği görülüyor. Uygun fiyatlı Jeep arayanlar ise tercihine Korando’dan yana kullanacak.

Ssangyong, Torrres EVX'in aksine doğuştan elektrikli yeni otomobiliyle akılları çelmeyi başarıyor. KR10 kod adlı Korando'nun elektrikli versiyonunu tanıtan Ssangyong, ardından elektrikli pick-up 0100 ve büyük SUV F100 ile piyasaya hızlı bir giriş yapacak.

ekran-goruntusu-2024-01-21-144559.png

TORRES EVX FİYATI NE KADAR?

KGM'nin Elektrikli araçlarının üretimi Güney Kore'de yapılırken Türkiye'de 0 gümrük vergisi avantajıyla satışa sunulacak. Bunun yanı sıra firmanın Türkiye'de sattığı tek elektrikli model olarak görülen Torres EVX, 1.695.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.