İkinci el fiyatına sıfır araba! Bayide izdiham yaşanacak

İkinci el fiyatına sıfır araba! Bayide izdiham yaşanacak

İkinci el otomobil fiyatına sıfır araba almak bu indirim kampanyasıyla mümkün hale geldi. Peki hangi araçta büyük indirim fırsatı başladı?

Türkiye'de ikinci el araba fiyatları bile oldukça pahalı iken sıfır otomobillere ulaşmak ise son derece güç. Ancak Ticaret Bakanlığı kararıyla sıfır otomobil fiyatlarında bir nebze de olsa düşüş yaşandı. Yeni yıla girmeden ise birçok otomotiv şirketi stokları eritmek için dev kampanyalarla araçları elden çıkarmaya bakıyor. Düşen otomobil fiyatları ile birlikte yılın son ayına özel kampanyalar da eklendi. 

hyundaii10group1.jpg

FIAT EGEA'DAN DAHA UCUZA HYUNDAI İ10

 

Fiyatlardaki artışlar araç almayı zorlaştırırken araba firmaları da çareyi mecbur indirim yapmada buldu. Bundan kısa süre önce ihtiyaç olan arabalar artık yatırım aracı olarak görülünce işler bir noktada kilitlendi. Ancak hükümetin de devreye girmesiyle araç fiyatlarında düşüşler başladı.

hyundai-i10-n-line-4.jpg

2023'ün ikinci yarısında sıfır arabalardaki dev indirim kampanyalarının ardı arkası kesilmedi. Düşen talep ile birlikte fiyatlar da bu durumdan etkilendi. Fiat Egea'dan daha düşük fiyatlarla ikinci el sıfır araç sahibi olmak artık mümkün oldu.

yeni-hyundai-i10-turkiye-de-iste-fiyati-ve-ozellikleri165051-1.jpg

Hyundai i10, hali hazırda Fiat Egea'dan daha ucuza satışa çıkarıldı. Son kampanyayla birlikte 675.000 TL'ye sıfır otomobil sahibi olmak mümkün. Fiat Egea da en düşük ücret ise şu an 775.000 TL'dir.