Kamu bankalarından otomobil sahibi olmak isteyenleri havalara uçuracak müjde! 2.000.000 TL'ye kadar araç kredisi

Kamu bankalarından otomobil sahibi olmak isteyenleri havalara uçuracak müjde! 2.000.000 TL'ye kadar araç kredisi

Türkiye'nin dev bankaları Halkbank, İş Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank araç kredisi kampanyası için kolları sıvadı. Yeni bir araç almak isteyenlere 2.000.000 TL’ye kadar finansman destek sağlanacak.

Halkbank, İş Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası için düğmeye bastı. Dev bankalar otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için 2.000.000 TL’ye kadar finansman destek sağlayacağını duyurdu.

KAMU BANKALARINDAN ARAÇ KREDİSİ DESTEĞİ

Türkiye'deki kamu bankaları, araç kredisi kampanyası dahilinde, sıfır ya da ikinci el otomobil almak isteyenler için avantajlarla dolu finansman desteği sunacağının müjdesini verdi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankası'nın taşıt kredisi kampanyası ile ilgili ayrıntıları şöyle...

ZİRAAT BANKASI  

Ziraat Bankası, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlar da geçerli olmak üzere, 48 aya kadar vade seçeneklerine ek olarak uygun faiz imkanı sunuyor. Sıfır kilometre ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için geçerliliği bulunmaktadır.

VAKIFBANK

Vakıfbank, sıfır ikinci el ve doğa dostu taşıt kredisi kampanyası dahilinde, 48 aya varan vade seçeneğiyle kredi imkanı sunuyor.

HALKBANK

Halkbank, araç kredisi kampanyası dahilinde geri ödeme seçeneklerinde kolaylık sağlayarak, aylık eşit taksit, artan taksit, azalan taksitli seçenekleri sunmaktadır

İŞ BANKASI

İş Bankası, sıfır araçlar için kefil şartı talep etmezken, ikinci el araçlarda bazı durumlarda, kefil şartı talep edebilir ve aynı zamanda da kredi limiti taşıtın kasko değeri göre verilebilecek.

ARAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak için gerekli başvuru işlemleri ise şu şekilde;

  • Taşıt kredisi kullanmak isteyen kişiler, taşıt kredisi kapsamında talep edecek tutara ve şartlara göre, bankanın İnternet şubesi üzerinden ya da mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla taşıt kredisi için anında hızlı başvuru yaparak, uygun faiz oranlarının birbirinden farklı avantajların yer aldığı taşıt kredisi kampanyasından yararlanabilir.
  • Bazı banklara ise ertelemeli Taşıt Kredisi için başvuru işlemlerinin şubeleri aracılığıyla yapılmasını talep edebilir.
  • Taşıt kredisi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri, bankanın resmi web sitesi üzerinden ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla öğrenilebilir.