Renault nisan sürprizini patlattı! En ucuz sedan satışta

Renault nisan sürprizini patlattı! En ucuz sedan satışta

Fransız devi Renault'tan Nisan sürprizi geldi. Açık ara en ucuz sedan resmen satışa çıkarıldı.

Renault açık ara en ucuz sedan modelini müşterinin karşısına çıkardı. Renault Taliant, dikkat çekici bir fiyattan tüketicilere sunuldu.

renaulttan-nisan-surprizi-acik-cfvc.webp

Fransız firması, Nisan ayına girer girmez fiyatlarda güncelleme yaptı. Bu güncellemeden etkilenen modeller arasında Renault Taliant da yer aldı.

EN UCUZ SEDA RENAULT TALIANT GÜNCEL FİYATLARI

B Sedan pazarının meşhur modeli Renault Taliant, donanım seçeneklerinin daralmasıyla birlikte satış performansında önemli bir düşüş yaşayabilir. Taliant genellikle geniş aileler tarafından tercih ediliyor. Geniş ailelerin tercih edebileceği çok daha kaliteli ve yüksek donanımlı araçlar mevcut ancak bunların fiyatı da Taliant'a kıyasla bir o kadar fazla.

renaulttan-nisan-surprizi-acik-2m96.webp

Bu da hem uygun fiyat hem geniş bagaj hacmi arayanların söz konusu otomobile yönelmesine zemin hazırlıyor Zira Renault Taliant 628 litre gibi devasa bir yükleme alanına sahip ve de bu alan özellikle uzun yolculuklarda hayat kurtarıyor.

renaulttan-nisan-surprizi-acik-u8e3.webp

Otomobil esasen yakın zamana kadar giriş paketinde 65 beygir gücünde olan benzinli bir motor ve manuel şanzımanıyla beraber satılıyordu. Ancak yapılan son güncellemelerin ardından bu durum değişti. Otomobil artık sadece tek bir seçenek üzerinden kullanıcılara sunuluyor. Bu da 90 beygir gücünde olan 1.0 litrelik turbo beslemeli bir motordan gücünü alan versiyon.

renaulttan-nisan-surprizi-acik-vftu.webp

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 965.000 TL