Renault piyasanın içinden geçti! 553 bin TL'lik modelin satışı için son tarih belli oldu

Renault piyasanın içinden geçti! 553 bin TL'lik modelin satışı için son tarih belli oldu

Renault Clio modelinde kullanıcıların yüzlerini güldürecek bir kampanya için düğmeye bastı. Bu indirimi kaçırmamak için o tarihe kadar bayiye koşmanız gerekiyor.

Renault, yıl bitmeden önemli bir indirim kampanyası ile müşterilerinin ilgisini çekmeyi başardı. Fransız devi Kasım ayı sonuna kadar geçerli olacak bir kampanya ile sıfır Clio modelinde 300.000 TL'lik kredi desteği sağlıyor. Böylece Clio, etiket fiyatı olan 852.000 TL yerine 552.000 TL'den satın alınabiliyor.

2021-renault-clio-fiyatlari-600x381.jpg

RENAULT'TAN 300 BİN TL'YE KADAR KREDİ

Renault'un dev kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcılar, Renault'un yetkili satıcılarından 300.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. Kredi faizi ise aylık yüzde sadece 0,99 olarak uygulanıyor. Böylece aylık taksitler düşük seviyede kalıyor.

DÜŞÜK FAİZLE BİR ADIM ÖNE ÇIKIYOR

Renault Clio, bu kampanya sayesinde daha fazla alıcı çekebilir. Zira kampanya döneminde Clio, rakiplerine göre daha cazip bir fiyata sunuluyor. Ayrıca düşük faiz oranı da alım gücünü artırıyor.

renault-clio-inceleme.jpg

YIL BİTMEDEN SATIN ALIN

Renault yetkilileri, kampanya ile Clio modelinin satışlarında belirgin bir artış beklediklerini ifade ediyor. Alıcıların ilgisinin yoğun olduğu belirtiliyor. Kampanya 1 Kasım'da başlamıştı. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2023 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar Renault'un yetkili satıcılarından faydalanmak isteyen alıcılar, kampanya koşulları çerçevesinde Clio satın alabilecek.