Seat'tan rakiplerini sinsi dudaklı yengeye çevirecek indirim!

Seat'tan rakiplerini sinsi dudaklı yengeye çevirecek indirim!

Seat markası rakiplerini kıskançlık krizine sokacak bir indirim kampanyasına imza attı.

2024 yılı için geri sayım başlarken yeni yıla günler kala, otomobil devi Seat'tan rakiplerini kıskançlıktan çatlatacak bir indirim kampanyası geldi.

3-0wmyjpg.webp

Seat Leon, güçlü rakiplerinin karşısına indirimli fiyatıyla çıkmaya hazırlanıyor. Uzun zaman kendi segmentinin en çok seçilen araba modeli olan Seat Leon son indirimiyle birlikte kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı.

5-3m8ijpg.webp

SEAT LEON ÖZELLİKLERİ

Seat Leon baz donanım seviyesinde bulunan 110 beygir güç üreten 1.0 litrelik motor ve DSG şanzımanla beraber kullanıcılarıyla buluşuyor. Bu motor ve mekanik ikilisi performans anlamında harikalar sunmasa da ekonomik anlamda makul bir yakıt tüketimi vadediyor. Sportif bir tasarım uygulanan aracın içi ise elbette çok geniş değil. Ancak C HB modellerinin hepsinde bunun böyle olduğunun da altını çizmek gerekiyor.

6-24ctjpg.webp

SEAT LEON YIL SONU FİYATI 

Yılbaşına yaklaşırken araba markaları yılbaşı indirim yapıyor. Bu kampanyalardan birisi de Seat Leon tarafından uygulanıyor. Geçtiğimiz ay 1.245.000 TL'den müşterilerin karşısına çıkan araç, şu anda 55.000 TL'lik bir indirim ile çok daha uygun bir fiyattan Seat yetkili satıcılarında yeni sahiplerini arıyor.

İşte Seat Leon Aralık ayı güncel fiyat listesi…

7-cgvmjpg.webp

1.0 eTSI 110 HP DSG Style

Fiyatı: 1.190.000 TL

11-1q4vjpg.webp

1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR

Fiyatı: 1.325.000 TL