Sevgili Sedan sevenler Çin malı araba Türkiye piyasasını çalkalayacak! Egea kara kara düşünüyor

Sevgili Sedan sevenler Çin malı araba Türkiye piyasasını çalkalayacak! Egea kara kara düşünüyor

Çinli Changan Alsvin 400 bin TL’lik fiyatıyla Türkiye'de satışa çıkıyor. Aracın fiyatını görenler büyük bir heyecan yaşıyor.

Sedan sevenlere sevindiren haber Çin'den geldi. Çinli araç, Türkiye'de uygun fiyatlı sedanı yollara çıkarmaya hazırlanıyor. Peki, Çinli Changan Alsvin kullanıcıya hangi yenilikleri sunacak?

alsvin-8.jpg

Türkiye'de kısa zaman içinde otomobil pazarında boy gösterecek bir isim de Çinli Changan olacak. Changan Alsvin modeliyle Türkiye pazarında fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.

Changan Alsvin basit tabirle Fiat Linea, Fiat Egea ya da Renault Taliant ayarında bir araba olarak görülüyor. Peki bu ne demek? Lüks donanımdan uzak, ayağınızı yerden kesebilecek, uygun fiyatlı bir araç.

173143207-changan-alsvin-8.jpeg

CHANGAN ALSVIN ÖZELLİKLERİ

Alsvin’de 360 derece görüş sistemi, çarpışma önleyicisi, otonom sürüş, kör nokta kamera sistemi gibi son teknoloji donanımlar yer almayacak. Sade bir multimedya sisteminin yer alacağı araçta, şerit takibi sağlayan sensörler de bulunmayacak. Zaten bu sayede otomobilin fiyatı da hayli alt seviyelere gelmiş durumda.

changan-alsvin-sadece-400-bin-tlli-grer.webp

CHANGAN ALSVIN FİYATI

Changan Alsvin ilk etapta Türkiye’de 1.2’lik benzinli motor seçeneği ile satışa sunulacak. Otomobilin ülkemizdeki fiyatının vergiler dahil 400 bin TL seviyesinde olması bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre Changan kendi kar marjını düşürerek vergi yükünü hafifletecek. Bu sayede otomobilin fiyatı da türevlerine nazaran çok daha ucuz olacak.

62243.jpg

CHANGAN ALSVIN NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR?

Changan’ın 2024’ün ilk çeyreğinde Türkiye pazarına giriş yapması bekleniyor. Changan tarafından yapılacak resmi açıklama dört gözle bekleniyor.