TOGG isteyenlere sıfır faizli kredi!

TOGG isteyenlere sıfır faizli kredi!

TOGG almak isteyenlere müjdeli haber geldi. Devlet, sıfır faizli kredi imkanı sağlayacak, müşteriler ise ufak ufak geri ödeme yapacak.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için çılgın bir kampanya başlatıldı. Artık yerli aracımızı almak eskisine göre çok daha kolay olacak.

togg-iha-1863159.jpg

TOGG satışa çıkalı yaklaşık olarak 1 yıllık bir süre geçti. TOGG T10X modeli artık sokaklarda sıkça görülmeye başlandı.

TOGG İÇİN DEV KAMPANYA

Yerli aracı sipariş vererek kuraya gerek olmadan doğrudan alabiliyorsunuz. Ancak satışlar yavaşlamış olacak ki TOGG büyük bir kampanyanın startını verdi.

togg-karataya-cok-yakisti-jpg-1500.jpg

TOGG'A SIFIR KREDİ İMKANI

Hali hazırda TOGG almak isteyenler için müthiş bir fırsat sunuluyor. Yüzde 0 faizle çekeceğiniz kredi sayesinde TOGG’u hiçbir artı ücret ödemeden satın almanız mümkün.

Peki bu kredinin şartları ve ödeme koşulları nasıl? Bilindiği üzere kredilerde faizler yüzde 50’yi buldu. Fakat TOGG için çekeceğini kredide yüzde 0 faiz uygulanacak.

togg-c-suv-modeli-1.jpg

Yüzde 0 faiz, çekeceğiniz tutarı belirli sayıda aylara bölerek hiçbir faiz ödemeden geri ödeyeceğiniz anlamını taşıyor. Yani 100.000 TL’lik bir krediyi 10 ay ayda 10.000 TL’lik tutarlar şeklinde ödüyorsunuz ve toplamda 100.000 TL ödemiş oluyorsunuz.

togg-t10x-cropped.jpg

TOGG İÇİN NE KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİR?

TOGG için 350.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Bu krediyi faizsiz olarak kullanabilmek mümkün.