Toyota'nın SUV'u trafiği alt üst edecek! İşte en ucuz elektrikli otomobil

Toyota'nın SUV'u trafiği alt üst edecek! İşte en ucuz elektrikli otomobil

Toyota'nın en ucuz elektrikli otomobili tasarım harikası SUV ile satış rekorları kırmak için kolları sıvadı.

Harika tasarımı ve uygun fiyatıyla Toyota’nın en ucuz elektrikli SUV modeli satış rekorları kırmaya geliyor.

Son zamanlarda elektrikli otomotiv sektöründe önemli gelişmeler peş peşe yaşanırken birçok marka elektrikli modelleri de piyasaya sürerken bazıları hem bütçe dostu davranıyor hem de göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda Toyota B segment elektrikli SUV modeli ile alıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

toyota-urban-suv-concept-2023-056.jpg

TOYOTA REKORA HAZIRLANIYOR

Japon otomobil devi Toyota, en ucuz elektrikli SUV modelini tanıttı. 2024 Yılında piyasaya sürülecek olan bu araç “bütçe dostu” olarak anılırken tasarım harikası olmasıyla da göz dolduruyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Kompakt SUV olarak karşımıza çıkan bu model “Urban SUV Concept” adını taşıyor. Ayrıca toyota'nın yeni nesil elektrikli araç mimarisi kullanılarak geliştirilen modelde tek ve çift motor seçenekleri bulunuyor. Bunun yanı sıra 2 batarya seçeneği ile karşımıza çıkarken C-HR’den biraz daha kısa.

combo-sport-crossover-concepturban-suv-concept-2.jpg

TOYOTA URBAN SUV PİYASAYA BOMBA GİBİ GİRECEK

Yeni modelin üretim yeri henüz kesinleşmemiş iken, 2024 yılının ilk yarısında seri üretim versiyonu ve daha fazla teknik detayla görücüye çıkacak. 4,3 m uzunluğa sahip olan bu tasarım harikası 1.820 mm ve 1.620 mm yükseklik ile Toyota Urban SUV olarak piyasaya sürülecek.