'12.5 milyonu zor tutuyoruz'

'12.5 milyonu zor tutuyoruz'

CHP İstanbul İl Başkanı Canpolat, “12.5 milyon oy alan bir partinin genel başkanının önüne mermi atanların, 12.5 milyon insanı evlerinde zor tuttuğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

Eylem sırasında konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Kılıçdaroğlu’nun güvenliğini de artık CHP’lilerin sağlayacağını söyledi. Canpolat, “Artık Genel Başkanımız İstanbul’a geldiğinde emniyete bildirmeyeceğiz. Güvenliğini CHP olarak biz alacağız. Genel Başkanımıza mermi atanlar ve seyredenler bilsinler ki CHP bir bedel ödeyecekse bu bedeli ödemeye hazırdır. 12.5 milyon oy alan bir partinin genel başkanının önüne mermi atanların, 12.5 milyon insanı evlerinde zor tuttuğumuzu bilmelerini istiyorum” diye konuştu.

Canpolat, şöyle devam etti: “Bir kampanya yürüterek CHP’yi terörle yan yana getirmek isteyenler şunu bilsinler ki son 7 yıldır terör örgütü ile anlaşanlar, onlarla pazarlık yapanlar, onlar silahları gömdüğünde seyredenler, konuşmayın diyenler bu ülkeden terör örgütüne yardım ve yataklık yapanlar er geç hukuk önünde hesap vereceklerdir. CHP örgütü olarak bu ülkede her türlü şiddete, teröre karşı olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Genel Başkanımız ayın 12’sinde İstanbul’da gelecek. Geldiğinde bütün gençlik örgütlerine talimat verdim. Genel Başkanımızın güvenliğini almaya hazır olsunlar. Şu bilinsin bir kez daha cenazelerde provokasyon yapılıp, emniyet seyrettiği takdirde CHP’liler her cenaze törenine binlerce kişi ile katılacak, cebine yumurtayı koyacak, AKP’den kim gelirse kafasına yerleştirecek. Bu böyle biline.”