'2018 Ekim'inde yerel seçimlere hazır olmak lazım'

'2018 Ekim'inde yerel seçimlere hazır olmak lazım'

MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladıktan sonra ikinci kez partisinden ihraç edilen Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan 2018 Ekim ayında erken yerel seçim olacağını iddia etti.

Sinan Oğan,  2018 Ekim’inde yerel seçimlere hazır olunması gerektiğini belirterek, bu seçimlerden önce MHP’de bir değişim yaşanmazsa Türkiye’nin iki partili sisteme geçmiş olacağını öne sürdü.

Oğan, “Bütün hesapların arkasında yerel seçimlerle Türkiye'nin iki partili sisteme geçirilmesi olacak. Bütün bu oyunları ancak yenilenmiş Lider kadrolarıyla şaha kalkmaya hazır bir MHP ile bozmak mümkündür” dedi.

Sinan Oğan resmi twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

 “Başkanlık/parlamento seçimlerinin olağanüstü bir durum olmadığı sürece erkene alınacağını düşünmüyorum. Erken seçim AKP'nin işine gelmez!

Ancak aynı şeyi "Yerel Seçimler" için söyleyemem. 2018 Ekim'inde yerel seçimlere hazır olmak lazım. Seçim çalışmaları başladı bile...

Yerel seçimlerden önce MHP'de bir değişim yaşanmaz ise (inşallah yaşanacak) Türkiye iki partili sisteme yerel seçimlerle geçmiş olur...

Yerel seçimlerdeki en önemli bir diğer konu da yeni bir "Cem Uzan" faktörünün olup olmayacağı hususudur.

Süreçte konuşulacak konuların başında ve bütün hesapların arkasında yerel seçimlerle Türkiye'nin iki partili sisteme geçirilmesi olacak.

Bütün bu oyunları ancak yenilenmiş Lider kadrolarıyla şaha kalkmaya hazır bir MHP ile bozmak mümkündür.”