3 büyükşehir adayından Gece Görüşü'ne özel açıklamalar

3 büyükşehir adayından Gece Görüşü'ne özel açıklamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığını açıklayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Nihat Zeybekçi ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında Hande Fırat'a özel açıklamada bulundular.

İşte adayların açıklamaları:

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin:

Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığımı çok uzun zaman önce açıkladım. Partimin yetkili kurullarından ve genel merkezimizden tek isteğim şu. İstanbul’da AKP’nin kaleleri olarak bilinen yerlerde bir anket veya araştırma yapsınlar. Kim önde çıkıyorsa kol kola verelim, o arkadaşımızı destekleyelim ve arkasında sahaya çıkalım. Seçimi kazanmamızın yolu AKP’nin oy depoları olan Bağcılar Esenler ve Ümraniye’den geçiyor.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Nihat Zeybekçi:

İzmir’i anlamak istiyoruz. AK Parti olarak İzmir’i tam olarak anladık diyemeyiz. İzmir konusunda bir özeleştiri yapmaya ihtiyacımız var. Hayat tarzına saygımız var. Herkesin hayat tarzı bizim için saygındır. Hayat tarzları güvencemiz altındadır. Ben Denizliliyim ama Egeliyim. İzmir’de 9 ilçedeki işyerlerimde 500 kişi çalışıyor. Ben yıllardır İzmir’de en çok vergi veren insanlardan biriyim.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki:

Ankara’yla ilgili bir ekip oluşturduk. Proje hazırlıyorlar. Bu projeler çevreyle, gençlikle ve şehircilikle ilgili olacak. Ankara ile ilgili projelerimizi tartışıyoruz. Ankara ile projeler üzerinde çalışıyoruz. Proje kampına girdik. Bu projeler bizim kent vizyonumuz olacak. Bunları toplu olarak açıklayacağım.