Adaylıktan çekilen Saadet Partisi adayı AKP'ye geçti!

Adaylıktan çekilen Saadet Partisi adayı AKP'ye geçti!

Saadet Partisi'nin Ankara Elmadağ Belediye Başkan Adayı Nuri Yurdakul, seçimlere 3 gün kala adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yurdakul, “Bugün itibarıyla yuvam olarak kabul ettiğim ve çok da emek sarfettiğim AK Parti’de siyasete devam kararı aldım” dedi.

Saadet Partisi Elmadağ Belediye Başkan adayı Yurdakul, adaylıktan çekildiğini "Bir şehit babası olarak, terör örgütleriyle kol kola girmiş partilerin sadece 'yıkmak' üzerine kurulu ittifaklarını kabullenmem ve içime sindirmem asla mümkün değildir" sözleriyle duyurdu.

Nuri Yurdakul açıklamasının sonunda AKP’ye katıldığını şöyle duyurdu, “Bugün itibarıyla yuvam olarak kabul ettiğim ve çok da emek sarfettiğim AK Parti’de siyasete devam kararı aldım. Elmadağ’da ve Ankara’da kurucusu olduğum AK Parti’nin bir kez daha zafer kazanması, Elmadağ’a ve Ankara’ya yeni hizmetler kazandırması için mücadelem kararlılıkla devam edecektir”

Saadet Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Yurdakul’un istifası ile ilgili olarak Twitter’da yaptığı açıklamada, “İktidarın seçim süreci başladığı andan itibaren teşkilatlarımız ve adaylarımız üzerinde iftira, tehdit, teklif, şantaj, yıldırma ve baskıları devam ediyor. İktidar ne yaparsa yapsın milletimiz gerçeğin farkındadır. Elmadağ dâhil Türkiye’nin bütün seçim bölgelerinde oy pusulasında 1. sırada Saadet Partisi’nin adı ve amblemi çıkacaktır. Yapılan bu saldırılara milletimiz en güzel cevabı sandıkta verecektir” dedi.