'AK Parti varken hile yapmak CHP’ye düşmez'

'AK Parti varken hile yapmak CHP’ye düşmez'

Yol TV’ye röportaj veren bir vatandaşın 31 Mart seçimlerdeki yolsuzluk iddialarına, “Ak Parti varken hile yapmak CHP’ye düşmez. CHP oy çaldığı için kazanmadı, bu seçimde oy çaldırmadığı için kazandı” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Yerel seçimler 31 Mart’ta sonra ermişken usulsüzlük iddiaları hala devam ediyor.  Bu kapsamda Yol TV vatandaşlarla röportaj gerçekleştirdi. Yol TV muhabirinin, "31 Mart seçimlerinde yolsuzluk var mı" sorusuna cevap veren genç yurttaş, “Ak Partililer’den fırsat kalırsa… Ak Parti varken hile yapmak CHP’ye düşmez. CHP oy çaldığı için kazanmadı, bu seçimde oy çaldırmadığı için kazandı. Seçimlerden 15 gün önce Ak Parti Genel Balkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz çıktı açıklama yaptı, ‘En şaibesiz seçim’ diye. Seçimleri kaybedince bir anda hop hile var. Hileyi hurdayı onlar yaptı. Bunlar seçimleri CHP hile yapmadığı için değil, tam tersi CHP seçimlerde hileyi önlediği için kaybettiler" ifadelerini kullandı.

'ERDOĞAN KENDİ ELİYLE YENİ BİR LİDER DOĞURDU'

Genç yurttaş, kesin olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "Ekrem İmamoğlu adam gibi adamdır. Tayyip Erdoğan kendi eliyle Türkiye’ye yeni bir lider doğurdu. 2023’te Cumhurbaşkanı adayı herkes bir kenara yazsın” ifadelerini kullandı.