AKP'de istifaların arkası kesilmeyecek...

AKP'de istifaların arkası kesilmeyecek...

AKP'de belediye ve il başkanlarında istifalar devam edecek.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği ile istifa eden isimlerin yanına yeni isimler de eklenecek. 

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AKP'ye yönelttiği 'metal yorgunluğu' eleştirisi sonrasında yaşanan istifaların devam edeceğini ifade etti. En son Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifa etmesinin ardından sıranın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı'na geldiğini söyleyen Takan, "Brezilya dizisi tadında 'metal yorgunluğu' fırtınasında yeni bomba Trabzon'da patlayacak gibi görünüyor. Saray'dan bilgi aldığım kaynağım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da "istifası alınacaklar"ın arasına girdiğini söyledi" iddiasında bulundu.

Erdoğan'ın "Kısa sürede istifa edeceklerine inanıyorum" diyerek çağrıda bulunduğu belediye başkanlarından en son Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe istifa etmiş; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de 28 Ekim Cumartesi günü istifasını vereceğini açıklamıştı.

AKP İSTANBUL İL BAŞKANI DA İSTİFA EDECEK

Kardeşi FETÖ'den gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin de istifa edeceği iddia ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP il binasına geldiğinde Temurci'nin elini sıkmamıştı.