AKP'den CHP'li başkana destek

AKP'den CHP'li başkana destek

İzmir Çiğli'de Belediye Başkanı Hasan Arslan'a eski rakibinden sürpriz destek geldi...

 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi partilerde  hazırlıklar devam ederken, Çiğli'de CHP'li Belediye Başkanı Hasan Arslan'a AK Parti'den sürpriz bir destek geldi.

2014 yerel seçimlerinde Arslan'a rakip olan ve kaybeden AK Parti İl eski Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz Çiğli’de yayınlanan yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı başarılı bulduğunu “CHP’nin belediye başkanları içerisinde başarılı bir isim varsa o da bana göre Hasan Arslan’dır.” sözleriyle ifade etti.

ARSLAN’A KENDİ PARTİLİLERİ DEFANS YAPIYOR

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti;

“Belediye başkanları içerisinde ise en başarılı, işi bilen ve Çiğli’nim dokusunu bilen Hasan Arslan’dır. Hasan Arslan veya ondan önceki belediye başkanlarını eleştirmedim. Ben CHP’nin olduğu yerde hizmetin olmayacağını söyledim. Hizmet yapılması zor olduğunu söyledim. Neden? Çünkü CHP’li belediye başkan aday adayları şu anda bile Çiğli'nin geleceğiyle alakalı birçok olumsuz şey söylüyorlar. Onların ne söylediğine bakılırsa benim söylemek istediğim de anlaşılır. CHP’nin belediye başkanları içerisinde bana göre başarılı bir belediye başkanı varsa o da Hasan Arslan’dır. Ama Hasan Arslan’ın da elleri kolları CHP tarafından bağlıdır. Hizmet edilmemesi noktasında kendi partilileri ona defans yapmaktadır."