'AKP Genel Başkanı işlediği suçlar nedeniyle Kılıçdaroğlu'ndan korkuyor'

'AKP Genel Başkanı işlediği suçlar nedeniyle Kılıçdaroğlu'ndan korkuyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tutuklu CHP milletvekili Enis Berberoğlu ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir iddiada bulundu, "yakında Kılıçdaroğlu'nun içerdeki zatla (Enis Berberoğlu) bağlantısı çıkarsa şaşırmayın ha! Çıktım çıktım çıkamazsam konuşacağım diyor içerdeki. Bunlar hep FETÖ taktiği" dedi. Erdoğan'a önce cevap CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'dan ardından da CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat” sözlerine, CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal çok sert tepki gösterdi.

AKP Genel Başkanı'nın işlediği suçlardan dolayı yargılanmaktan korktuğunu iddia eden Tanal "Akp genel başkanı işlediği suçlar nedeniyle hesap soracak olan K.Kılıçdaroğlu'dan korkuyor.Algı yaratmak için suç uydurma suçunu işliyor." ifadelerini kullandı.

Tanal arkasından şu tweetleri sıraladı:

1-“Yakında içeride olan zatla alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın”sözü ile AKP Genel Başkanı Erdoğan, ne yapmaya çalışıyor?

2-Enis Berberoğlu partimizin milletvekilidir.Genel Başkanımız ve ben de dahil CHP’li herkesin Berberoğlu ile bağlantısı vardır.Ne var bunda?

3-Aynı partide olup bağlantının olmaması mümkün mü? Tıpkı AKP-FETÖ bağlantısı gibi... AKP’nin FETÖ ile bağlantısının olmaması mümkün mü?

4-Anlamadığım şey Sayın Erdoğan'ın bağlantıdan kastı nedir? Cumhurbaşkanı ‘yakında’ dediğine göre kafasında CHP’ye yönelik bir planı mı var?

5-Berberoğlu tertemizdir. Kirli olan AKP G.Başkanı’nın kafasındaki kumpas planıdır. Kirli olan yalan dolan siyasetinizdir,arsızlığınızdır!

6-Genel Başkanımıza ve partimize yönelik kumpas hazırlıklarının farkındayız.Nerden tutsak da ucu Kılıçdaroğlu’na değse çabalarınız nafile...

7- Partimiz ve Genel Başkanımız sizin kirli siyasetinizden çok uzakta. İsteseniz de ulaşamazsınız…

Erdoğan Yüreğin varsa Kılıçdaroğlu ile istediğin TV'da canlı yayına var mısın? #ErdoğanKılıçdaroğluİleCANLIyayınaVarmısın

CHP'li vekiller twitter'da #ErdoğanKılıçdaroğluİleCANLIyayınaVarmısın hastagi ile kampanya başlattı.