AKP'li Sofuoğlu ile yandaş medya birbirine girdi!

AKP'li Sofuoğlu ile yandaş medya birbirine girdi!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu ile hükümet yakınlığıyla bilinen En Son Haber sitesi birbirine girdi.

‘Emir erlerim’ mesajıyla yaptığı paylaşım ve ‘Senatör’ yazılı kartviziti ile tepki çeken AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, HUBLOT markasının kendisi için özel olarak ürettiği ve dünyada sadece 100 tane olan 560 bin liralık saatini Bangkok havalimanında çaldırmıştı. Sofuoğlu'nun saati için sosyal medydan yardım istemesi hükümete yakınlığıyla bilinen En Son Haber sitesi ile tartışmaya neden oldu

'BU KADAR ŞEREFSİZ OLMAYIN'

Hükümete yakınlığıyla bilinen En Son Haber, Sofuoğlu’nun 560 bin liralık saatini kaybetmesini “Seçime 5 gün kaldı vekil Kenan’ın derdine bak" ifadeleri ile duyurdu.

Saati için sosyal medyadan yardım isteyen Sofuoğlu, En Son Haber'e de yine Instagram'dan yanıt verdi. Haberin ekran görüntüsünü paylaşan Sofuoğlu, "Bu kadar şerefsiz olmayın" yazdı.

AKP'li Sofuoğlu ile yandaş medya birbirine girdi!

HABERE 'VEKİL' HATIRLATMASI İLE GÜNCELLEME

En Son Haber, Sofuoğlu'nun açıklamasını habere ekleyerek, "Sen milletin vekilisin kabalaşma... Tatile gitmedin tamam da seçim ortamında senin ultra lüks saatinden kime ne?" diye yazdı.

Sofuoğlu, ikinci paylaşımında "Sizin zorunuzu biliyorum" dedi.

NE OLMUŞTU?

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Bangkok havalimanında çalınan saati için Instagram hesabından yaptığı paylaşımla saat firmasıdan yardım istemişti. 

Saatinin fotoğrafını paylaşan Sofuoğlu altına da "ÇALINDI! Bu Hublot özel üretim ve dünyada sadece 100 tane var bu da 01. HUBLOT Turkey benim için özel üretmişti ama geçen hafta Bangkok havalimanında çalındı!!! Umarım Hublot bulmam için bana yardım eder." yazdı.