AKP'nin Avcılar adayından seçmenine sitem dolu 'sevgi' mesajı

AKP'nin Avcılar adayından seçmenine sitem dolu 'sevgi' mesajı

Küçükçekmece ilçe belediye başkanlığını yüzde 6'ya yakın farkla CHP'ye kaybeden iktidar partisi adayı Temel Karadeniz'in kendi seçmenine de göndermede bulunan 'sevgi mesajı' dikkat çekti. 

31 Mart'taki yerel seçimlerin ardından birçok il ve ilçede umduğunu bulamayan AKP, başta İstanbul olmak üzere neredeyse seçimi kaybettiği yerlerin tamamında geçersiz oyların sayımı için itirazlarda bulundu. Tartışmaların odağındaki ilçelerden biri de geçen seçimlerde AKP'nin kalesi konumunda olan Küçükçekmece'ydi... İlçe belediye başkanlığını yüzde 6'ya yakın farkla kaybeden iktidar partisi adayı Temel Karadeniz'in kendi seçmenine de göndermede bulunan 'sevgi mesajı' dikkat çekti.

Türkiye başa baş geçen bir seçim maratonunu daha geride bıraktı ancak birçok il ve ilçede tartışmalar sürüyor. Kesin sonuçlar henüz açıklanmasa da YSK verilerine göre, AKP uzun süredir yönetiminde bulundurduğu önemli il ve ilçeleri kaybetti. Bunların başında ise İstanbul ve Ankara ile bu büyükşehirlerin ilçeleri geliyor…

Seçimi ‘Geçersiz oyların aleyhlerine yazıldığı için kaybettiklerini’ iddia eden AKP’liler İstanbul’un tüm ilçelerinde sonuçlara itiraz ettiler.

Geçersiz oy itirazlarının en yoğun olduğu ilçelerden birisi de Küçükçekmece’ydi…

Ancak AKP’nin Küçükçekmece adayı Temel Karadeniz’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, geçersiz oyların neden partisinin aleyhine olduğunu doğrular nitelikteydi.

İşte o ‘sitem dolu sevgi’ mesajı:

Kaynak: Halktv