AKP'nin derdi; CHP ve Kılıçdaroğlu

AKP'nin derdi; CHP ve Kılıçdaroğlu

Doların 5.24'ü geçtiği, Euro'nun 6 TL olduğu Türkiye'de 16 senedir Türkiye'yi yöneten AKP'nin derdi; anamuhalefet partisi CHP ve onun lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. CHP'de yaşanan imza ve olağanüstü kurultay tartışmlarına AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan tekrar katıldı. Daha önce CHP'ye "kayyım tehdidinde" bulunan Turan bu sefer de Kılıçdaroğlu için; "Yahu istenmiyorsun, bırak git artık" dedi

CHP'de yaşanan kurultay tartışmalarını değerlendiren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kılıçdaroğlu'nun siyaseten artık bir meşruiyeti kalmadı. Delegelerin yarısı imza vermiş. Sen diyorsun ki 'Yok iki kişi eksik, yok üç kişi eksik.' Yahu istenmiyorsun, bırak git artık. Bu kadar adam istemiyorsa senin partide artık bir karşılığın yoktur" dedi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Beyçayır köyünü ziyaret eden AKP'li Turan, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman köyleri ziyaret ettiklerini belirterek, "Bizler, bugün söz verip de yarın cayanlardan değiliz. Her daim milletimizin yanındayız. Milletimizin hanesine, köyüne, kasabasına misafir olmak bizler için gururdur, şereftir" diye konuştu.

"Kılıçdaroğlu'nun siyaseten artık bir meşruiyeti kalmadı. Delegelerin yarısı imza vermiş. Sen diyorsun ki 'Yok iki kişi eksik, yok üç kişi eksik. Yahu istenmiyorsun. Bırak git artık. Bu kadar adam seni istemiyorsa senin partide artık bir karşılığın yoktur. Ama adam bırakıp gitmiyor. Çünkü projeyle gelmiş. Çünkü kaset operasyonuyla gelmiş. Kılıçdaroğlu geldikten sonra var olan CHP'ye bakın. CHP'de bırakın siyaset yapmayı, hayatında CHP'nin kapısından bile geçmemiş, şaibeli tipler ön seçimde en başta çıktılar. Çünkü partinin genetiğiyle oynadılar. Milli hassasiyeti olan CHP'lileri tasfiye edip yerli ve milli ne kadar değer varsa hepsine hakaret eden adamları baş tacı yaptılar. Mustafa Kemal Atatürk'ün 95 yıllık partisini HDP'nin kötü bir karikatürü haline getirdiler."