AKP toplantısında 'su' kavgası

AKP toplantısında 'su' kavgası

AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ün kapalı spor salonundaki toplantısında su kavgası çıktı. Toplantının sonunda su için kavga eden yurttaşlara polis müdahale etti. Toplantı iptal edildi.

Cumhur İttifakı’nın AKP’den İzmit Belediye başkan adayı Sibel Gönül, kentte geniş bir nüfusa sahip olan Roman yurttaşlarla buluşmak için özel bir toplantı organize etti.

KONUŞMA ÖNCESİ SU KAVGASI ÇIKTI

Sözcü'den Uğur Enç'in haberine göre, İzmit'in en büyük spor salonu olan Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda binlerce yurttaşı toplayan AKP teşkilatları Sibel Gönül'ün salondaki yurttaşlarla selamlaşıp sahneye gelmesini beklerken su ve yiyecek almak isteyen yurttaşlar isyan etti.

KENDİ ARALARINDA KAVGA ETTİLER

Uzun süre kendilerine su verilmediğini iddia eden yurttaşlar sakinleştirmek isteyen partililer ikram kutularını getirdi ancak bu defa da salondaki yurttaşlar kendi aralarında tartışmaya başladı.

GÖNÜL KONUŞMA YAPAMADAN AYRILDI

Yurttaşlar isyan edince salona güvenlik güçleri çağırıldı. Polis, kavga edenleri dağıtmak için biber gazlı müdahalede bulundu, Kapalı spor salonu biber gazlı müdahale sonrasında kullanılamaz hale geldi. Bunun üzerine program iptal edildi.