AKP yasak tanımıyor: Adaydan karne töreninde propaganda

AKP yasak tanımıyor: Adaydan karne töreninde propaganda

AKP'nin İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda katıldığı karne töreninde seçim propagandası yaptı. 

Kocaeli’nin ilk kadın milletvekili olduğunu ifade eden Gönül, ikinci kadın belediye başkanı olacağını söyledi. Başkan adayı Gönül'e AKP İlçe başkanı ve üyeleri de eşlik etti.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci dün karne aldı ve yarıyıl tatiline çıktı. 15 gün boyunca tatil yapacak olan öğrenciler 4 Şubat'ta yeniden ders başı yapacak. Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yer alan 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'nda da öğrenciler için karne töreni düzenlendi.  

Sözcü gazetesinden Uğur Enç'in haberine göre AKP İzmit Belediye Başkan adayı Gönül, karne töreninde konuştu.  

Okul bahçesinde düzenlenen karne törenine AKP'liler de katıldı. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve parti yöneticileriyle birlikte, ilkokulu 50. Yıl'da okuyan AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül okuldaki sınıfları dolaştı ve öğrencileri tebrik etti.  

AKP'LİLER SAHNEDE

Okul bahçesinde kendisine sunulan mikrofonla ortaokul öğrencilerine ve velilerine seslenen Sibel Gönül, 50.  Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'ndan mezun olduğunu ve Kocaeli'de seçilen ilk milletvekili olduğu belirtti.  Yerel seçimlerde belediye başkan adayı olduğunu ifade eden Gönül, Leyla Atakan'dan sonra kentin ikinci kadın belediye başkanı olacağını söyledi. Sibel Gönül öğrencilere hitap ederken AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve teşkilat yöneticileri de kendisine eşlik etti.

PARTİ HESABINDAN PAYLAŞTILAR

Törenle ilgili AKP İzmit İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Çocuklarımızın karne heyecanına ortak olduk. İlçe Başkanımız  Ali Güney, İzmit Belediye Başkan Adayımız Azize Sibel Gönül’ün mezun olduğu 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. #İzmitİçinGönülBirliği”