AKP'li eski başkan: Seçimi kaybetmek bizleri kahretti

AKP'li eski başkan: Seçimi kaybetmek bizleri kahretti

Geçen yıl AKP İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa eden Dr. Selim Temurci, yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Eski AKP İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasının ardından açıklamalarda bulundu. 

Temurci, "Daha da önemlisi; İstanbul’da süreci yönetememek, toplum nezdinde ahlaken-vicdanen seçimi kaybetmiş olmak Ak Partimizi bir dava hareketi olarak gören bizleri kahretmiştir" diyen Temurci, "Demokrasi ve hukuk var oldukça, kazanan her daim milletimiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

Temurci'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"İstanbul, Ak Parti’nin ve Liderimizin doğduğu şehirdir. İstanbul, 15 Temmuz mücadelesinin işaret fişeğinin atıldığı ve tüm Türkiye’nin ayağa kaldırıldığı şehirdir.

Sevdamız dediğimiz bu şehri çeyrek asır sonra kaybediyor olduğumuzu düşünmek dahi içimizi acıtıyor. Daha da önemlisi; İstanbul’da süreci yönetememek, toplum nezdinde ahlaken-vicdanen seçimi kaybetmiş olmak Ak Partimizi bir dava hareketi olarak gören bizleri kahretmiştir.

Yiğit, düştüğü yerden kalkmasını bilendir. Partimizin kurucu ilkelerine sarılıp, kardeşçe kucaklaşmayı becerebilirsek yeni bir dönemi hep birlikte başlatabiliriz.

Şimdi Milletin Partisi Ak Partimize ve bizlere yakışan; mazbatayı alanı şimdilik kutlamak, hukuk devleti prensipleri çerçevesinde YSK’ya yapılan itirazlarımızın neticesini beklemektir. Unutmayalım; demokrasi ve hukuk var oldukça, kazanan her daim milletimiz olacaktır"