AKP'li sunucu isyan etti: İçimizdeki ahmaklar yüzünden!

AKP'li sunucu isyan etti: İçimizdeki ahmaklar yüzünden!

TRT Müzik'te Züleyha ile Gelin Kınası adlı programının sunucusu Züleyha Ortak, seçim sonrası AKP içindeki bazı kadrolara sosyal medya hesabından isyan ederek, "Yarabbim içimizdeki ahmaklar yüzünden helâk eyleme bizi!" dedi.

TRT Müzik'te 'Züleyha ile Gelin Kınası' adlı programının sunucusu Züleyha Ortak, seçim sonrası Twitter'dan AKP içindeki bazı kadroları eleştirdi. Emine Erdoğan'a yakın isimlerden biri olan ses sanatçısı Züleyha Ortak, Twitter'dan isyan etti.

'GEREKEN CEZA VERİLMELİ'

Züleyha Ortak, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre bazı büyükşehirlerin CHP'ye kaptırılmasını AKP içindeki bazı gruplara bağladı. "Yarabbim içimizdeki ahmaklar yüzünden helâk eyleme bizi!" diye tweet atan Züleyha Ortak, "Bunca yıldır onca şeye şahitlik etmiş, onca badire atlatmış, alçak insanlarla yek başına mücadele etmiş bir vatandaş olarak çok kelam eder, sayfalarca yazabilirim ama kısaca diyorum ki; Yeter artık inin Recep Tayyip Erdoğan'ın sırtından! İt gibi çalışan, üretmek, iz bırakmak ve faydadan başka bir şey düşünmeyen insanları, sırf bekar diye bel altı dedikodularla, emek verdiği işinden azleden insan müsveddelerine gereken ceza verilmeli ve sistemden def edilmeli!

'GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLMELİ'

Koca ülkeyi gezen, 102 miting yapan, yek başına halka dokunan, uykusuz geceler geçiren, yükünü hafifletmek yerine, sırtına yük bindiren yakın-uzak herkes titresin, kendine gelsin ve 1 değil 10 adım geriye çekilsin! Onurluca çekilmezler ise, el çektirilsin! Kendilerini (tövbe haşa) İlah gibi gören, akla gelebilecek her türlü zulmü yapan, özel kalem ve ekipleri, koruma diye tabir edilen kimi haydutlar ivedi şekilde görevden el çektirilmeli..." ifadelerini kullandı.