Baba-oğul yürütenlere değil, baba-oğul yürüyenlere destek var

Baba-oğul yürütenlere değil, baba-oğul yürüyenlere destek var

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, mecliste yaptığı konuşmada “Bizim yanımızda, baba-oğul yürütenlere değil, baba-oğul birlikte adalet için yürüyenlere destek var” dedi.

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, 20 kilometrelik yürüyüş sonrasında meclis çalışmalarına devam ediyor. Yürüyüşün ardından meclise konuşan CHP Milletvekili Hürriyet, “Yol, amaçtır; uğruna ölümlere gidilen, bir an olsun tereddüt edilmeden yürünen, çıkan setlere rağmen durmaksızın peşinde sürükleyendir. Bizim yolumuz adalet yoludur” dedi. 

GEMİCİKLERİNİ SUDA YÜZDÜRENLERE DEĞİL

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet konuşmasına devam ederek, “Cumhuriyet, demokrasi, adalet ve özgürlük terimlerinden rahatsız olanları her adımımızda bir kez daha rahatsız etmeye devam edeceğiz. Bizim yanımızda, gemiciklerini suda yüzdürenlere değil, gerçek adaleti sağlamak için kendini bu kutsal yola adayanlara yer var. Bizim yanımızda, baba-oğul yürütenlere değil, baba-oğul birlikte adalet için yürüyenlere destek var” açıklamasında bulundu. 

BİR ISLIK BİR DİKTATÖR DEVİRİR

Açıklamasında İzmir’den başlayan Adalet Yürüyüşüne de değinen CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “ Bir destek de bugün İzmir'imizden bir güneş gibi doğdu. İzmir'den yola çıkan tüm vatandaşlarımıza selam olsun ve onlarla Kocaeli'de buluşacağımız günü iple çekiyoruz. Unutmayınız ki adaleti silah olarak kullanırsanız bumerang gelir, bulur ve sizi vurur. Son olarak bazen bir ıslık bir diktatör devirir diyorum, teşekkür ediyorum” dedi.