Bahçeli'den Çakıcı'ya özel heyet

Bahçeli'den Çakıcı'ya özel heyet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Alaattin Çakıcı'nın tedavi gördüğü hastaneye Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve Baştuğ'un Başdanışmanı Murat Taner'i gönderdiği belirtildi. Çakıcı, yazdığı mektupla Bahçeli'ye teşekkür etti.

Cumhuriyet'ten Sinan Tartanoğlu'nun haberine göre, MHP lideri Bahçeli, önceki gün akşam saatlerinde Çakıcı'nın tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve Baştuğ'un Başdanışmanı Murat Taner'i gönderdi. Baştuğ ve Taner, Çakıcı'ya Bahçeli'nin geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çakıcı da avukatı Can Sevinç ve basın danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığıyla Bahçeli'ye teşekkür mesajı yayımladı.
Çakıcı, mesajında, "Sıhhatimle yakinen ilgilenen Sayın Devlet Bahçeli'ye kalbi teşekkürlerimi, kendileri adına gelen Ankara MHP İl Başkanı ve Yardımcısına, Kırıkkale ve Keskin'li dostlarıma, ayrıca Türkiye'deki ve yurtdışındaki tüm sevenlerime kalbi sevgilerimle, kamuoyuna saygılarımı arz ederim" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, AK Parti'nin kabul etmediği 'genel af' önerisinde Çakıcı'dan, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?" ifadeleriyle söz etmişti.