Bahçeli'den af çıkışı: Vazgeçmek yok geri dönüş yok

Bahçeli'den af çıkışı: Vazgeçmek yok geri dönüş yok

Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Gözü kulağı bizde olan her vatandaşımıza her kardeşimize şükranlarımı sunuyorum. İçinden geçtiğimiz bugünkü zaman diliminde dördüncü endüstri dönemini yaşamaktadır. İnsanlık avcılık toplayıcılık, tarım ve endüstri geçerek süper akıllı toplum evresine geçmiş bulunmaktadır. Çağımızın değerleri hamaset kapanındadır. Yalan revaçta gerçek raftadır. Petrole sahip olmak servet içinde yüzmek hiç kimseyi daha akıllı ve vicdanlı yapmamıştır, yapmayacaktır.
 
Yemen'de 13 milyon kişi karnını doyuracak durumdan mahrumdur. İslam ülkelerinde yüz milyonlarca insan yerinden yurdundan kopmuştur. Kıtlıklar yolsuzluklar savaşlar cinayetler haksızlıklar düşmanlıklar çıkar çatışmaları iktidar kavgaları İslam toplumlarını uçurumun kenarına kadar sürüklemiştir. Allah’tan korkmayan kuldan utanmayan despot yöneticiler nereye kadar saltanatlarını sürdürecektir. Günlerdir Kaşıkçı’yı konuşuyoruz. Tam üç haftadır dünya gündemine oturan bu meseleyle ilgili haberleri duyuyoruz. Konsolosluğa giren bir daha da kendisinden haberalınmayan Kaşıkçı uluslararası krize neden olmuştur.

Cemal Kaşıkçı alenen ve adice katledilmiştir. Kim ya da kimlerin emriyle öldürüldüğü belli değildir ama bütün oklar veliaht prensi göstermektedir.  Sayın Cumhurbaşkanının bugün yapacağı açıklamalar ise kafa karışıklığını tamir edecektir. Suç mahalli olarak neden İstanbul seçilmiştir. Kaşıkçı sadece muhalif kişiliği yüzünden mi seçilmiştir. Veliaht Prens Selman cinayetin neresindedir. Suçlular mutlaka yargının karşısında çıkarılmalıdır. Kaşıkçı cinayetinin sır perdesi kesinlikle aralanmalıdır. Kim dost kim düşman bilelim. Kim kiminle düşüp kalkıyor görelim. Adam olsunlar edepli olsunlar, Müslüman gibi davransınlar.

MHP gücünü milletinden alır, itibarını ecdadından alır. Dik başlıyız tok başlıyız. Özümüz birdir. Aldatma nedir bilmeyiz. Çünkü biz milliyetçi hareket partisiyiz. Verdiğimiz bir sözü unutamayız.

AF AÇIKLAMASI: VAZGEÇMEK YOK GERİ DÖNÜŞ YOK

TBMM ye sunduğumuz kanun teklifi bir af değildir. Toplam 7 maddeden oluşmaktadır. Kanun teklifimiz 3. Maddesindeki hangi suçların olduğu bellidir. Milletimize neyi söylediysek onu yerine getirme peşindeyiz. Vazgeçmek yok geri dönüş yok.

İTTİFAK AÇIKLAMASI

Bundan böyle kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeye hazırız.

Ayrıntılar geliyor...