Bakanlar Kurulu değişebilir

Bakanlar Kurulu değişebilir

Tekrarlanan İstanbul seçimlerinden de büyük bir hezimetle çıkan AKP’de işler karıştı. Sonuçlardan rahatsız olan AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, seçimler için sahaya sürdüğü Bakanlar Kurulu’ndaki isimleri değiştireceği konuşuluyor.

AKP, YSK’nın tartışmalı kararı ile bugün yenilenen İstanbul seçimlerinden de büyük bir hüsranla çıktı.

Başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere tüm bakanlarını 31 Mart öncesi sahaya sürek AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerden büyük bir yara alınmasının ardından odak noktasını İstanbul’a çevirmişti.

Tüm Bakanlar Kurulu’nun sahada olduğu İstanbul sürecinden de beklenilen sonuç alınamayınca Erdoğan’ın faturayı Bakanlarına kestiği belirtildi.

ERDOĞAN TELEFONLARA ÇIKMIYOR

Öyle ki İstanbul sürecine dahil olmak istemeyen Erdoğan anketlerden duyduğu rahatsızlık yüzünden seçime bir hafta kala yeniden meydanlara inmişti.

Erdoğan’ın seçimlerin ardından Bakanların telefonlarına yanıt vermediği bildirildi.

AKP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Erdoğan’ın “Katkılarından fazla zararları oldu” dediği Bakanlar Kurulu’nda değişikliğe gitmesi bekleniyor.

AKP Genel Başkanı’nın başta damadı ve Ekonomi Bakanı Berat Albayrak olmak üzere sahada yeterince etkili olmadığı isimlere.