Başkan Batur İzmir İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti

Başkan Batur İzmir İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, adaylık sürecinde meslek birlikleri ve oda ziyaretlerinin ikincisini İzmir İnşaat Mühendisleri Odasına gerçekleştirdi. 

Geleceği birlikte şekillendirelim

İkinci oda ziyaretini İzmir İnşaat Mühendisleri Odasına gerçekleştiren, Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur,  oda başkanı Gürkan Erdoğan ve yönetimine, İzmir’in geleceği için alınacak kararlarda meslek odalarının çok önemli rol oynadığını ifade etti. Batur ‘ İzmir’in geleceğine dair işleri gerçekleştirirken, değişik meslek guruplarının, odalarının düşünce ve fikirlerini almak çok önemli. Özellikle çarpık kentleşmenin ortadan kalkması ve ihtiyacı karşılarken örnek alınacak bir İzmir’i planlamak çok daha önemli. Bu anlamda sizler gibi meslek odalarının ortaya koyacağı plan ve düşünceler bizlere de  yol gösterecektir. Bu konuda birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Birlikte yaşadığımız İzmir’in geleceğini birlikte şekillendirelim. Ben göreve hazırım” dedi.

İşbirliği çok önemli

Başkan Batur ile İzmir ile ilgili görüşlerini paylaşan İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Erdoğan ve yönetimi, İzmir için hep birlikte, fikirlerin paylaşarak hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.  Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur’un İzmire yönelik projelerini dinleyen Erdoğan ‘İşbirliği, İzmir’in geleceği  için çok önemli. Sağlıklı bir şehirleşme için son derece gereklidir. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum” dedi.