Başkan Şenol 3. dönem için yola çıktı

Başkan Şenol 3. dönem için yola çıktı

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol 2019’da gerçekleşecek seçimler için bir kez daha Gaziemir Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan etti.

Gaziemir Belediye Başkanlığı görevine iki dönemdir devam eden Başkan Şenol, üçüncü dönem için kolları sıvadı. ‘Özümüz bir, gücümüz bir, sözümüz tecrübemizdir. Sen Gaziemir’sin, güveni, hizmeti ve büyümeyi seçersin’ diyerek yola çıkan Başkan Şenol’a çok sayıda partili, muhtarlar ve vatandaş eşlik etti. Başkan Şenol; ‘Gaziemir evladı, bizim oğlan’, ‘İşte örgüt işte başkan’, Gaziemir seninle gurur duyuyor’ sloganları ile kendini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek; ‘Ben sizinle gurur duyuyorum’ dedi.

59 yıl sonra Cumhuriyet Halk Parti’li belediyecilik anlayışını Gaziemir’e getirdiklerini dile getiren Başkan Şenol; “59 yıl sonra aldık Gaziemir’i, bir daha vermeye niyetimiz yok. Gaziemir artık Atatürk kenti! M. Kemal Atatürk sevgisini kalplere, beyinlere her yere işliyoruz, işlemeye de devam edeceğiz” dedi.

Gaziemir’in tarihini ve kaderini değiştirdiğini söyleyen Başkan Şenol; “Göreve geldiğim süreçten itibaren geçen 9,5 yıllık zaman diliminde siz değerli Gaziemirli hemşehrilerimizle el ele, kol kola çok iş yaptık.  Çok şey başardık!  Yerel yönetim anlayışımız çerçevesinde her zaman adil, modern, güvenli ve daha yaşanabilir bir yarın kurma gayretiyle gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık. Sizden aldığımız güç ve destek ile hiç durmadan hizmete devam edeceğiz. Daha uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz. 7’den 70’e Gaziemir’e emek veren, ‘Bizim oğlan’ diyerek beni bağrına basan, 9,5 yıldır varlığıyla bana güç vererek, bugün de beni yalnız bırakmayan hemşehrilerime, parçası olmaktan onur ve şeref duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi Örgütüme ve her zaman yanımda olan aileme destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Hep daha iyisi için çalışacağım. Sözüm söz! Allah yardımcımız, yolumuz açık olsun…”