Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: Allah görüyor

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: Allah görüyor

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kasımpaşa’dan 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sumudica, "Çok güzel bir gol attık. Sahada kazanmak isteyen takım varken, diğer takım vakit geçirmeye çalışıyorsa, Allah görüyor. 1 puan kazandık" dedi.

Kayserispor, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Maçı ilk dakikasından son dakikasına kadar kontrol etmek isteyen tek takım Kayserispor’du. İlk yarıda bir defa girdiler, gol oldu. Oyunu biz kontrol ettik. Çok güzel bir gol attık. Sahada kazanmak isteyen takım varken, diğer takım vakit geçirmeye çalışıyorsa, Allah görüyor. 1 puan kazandık. Çok mutluyum, çok güzel bir gol attık. Oyuna aldığım kişinin gol atması ayrı mutlu etti” dedi.

Sözlerine devam eden Sumudica, “Son 3 dakikada onların sahasındaydık. Galibiyet için uğraştık. Sadece Galatasaray'a kaybettik. Şu an iyiyiz. Bursaspor maçını kazanamazsak bu 1 puan bir anlam ifade etmeyecek. Yarın akşama kadar futbolcularım bu 1 puanı kutlayabilir. Hak ettiler. Ama yarından sonra tekrar çalışmalarımıza başlayacağız. Galatasaray maçından sonra 3, 4 gol yedik. Geçen seneye göre karşılaştığımızda 60 gol yiyen bir takım vardı. Şu ana kadar 7 gol yedik. Bunlar olumlu şeyler. Futbolcularım öz güvenlerini kazanıyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlara da tebrik ediyorum. Başkanımı da ayrı tebrik ediyorum. Zorlu bir süreçten geçiyorlar” diye konuştu.