Birini Ensar diğerini Dolmabahçe götürdü

Birini Ensar diğerini Dolmabahçe götürdü

Ramazanoğlu’nu Ensar, Akdoğan'ı Dolmabahçe koltuğundan etti.

Karaman’daki çocuk istismarı skandalıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’nı koruyan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Dolmabahçe mutabakatı’ sürecinde HDP’lilerle birlikte fotoğrafta yer alan Yalçın Akdoğan liste dışı kaldı.
"BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ" ÇİZİĞİ
Listedeki dikkat çekici ayrıntı Karaman’daki çocuk istismarı skandalıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’nı koruyan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun liste dışı kalması. Ramazanoğlu "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz" diyerek Ensar'ı savunmuştu.
Ramazanoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu tarafından “Birilerinin önüne yatıyor” diye eleştirilmişti.   YALÇIN AKDOĞAN'A ÇİZİK "DOLMABAHÇE" BEDELİ Mİ?
Listede göze çarpan en önemli ayrıntılardan birisi uzun dönem Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden olan Yalçın Akdoğan’ın liste dışı kalması. Akdoğan, Pazar günü yapılan seçimlerde AKP MKYK listesine de girememişti. Akdoğan, ‘Dolmabahçe mutabakatı’ sürecinde HDP’lilerle birlikte fotoğrafta yer almış, daha sonra bu açıklama Erdoğan’ın hedefi haline gelmişti.