'Bıyıklı'nın montaj intikamı

'Bıyıklı'nın montaj intikamı

Başbakan olmak için bıyık bırakan Bekir Bozdağ'ın memleketindeki bir montaj Yozgat'ı karıştırdı. Sosyal medyada tepki gören montaj "Bekir Bozdağ'ın Başbakan olamamasının intikamı mı" sorusunu akıllara getirdi.

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’nde, Ak Parti İlçe Başkanlığı binasının cephesinde bulunan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine Başbakan Binali Yıldırım’ın küçük bir fotoğrafının baş kısmından yapıştırılması tepki gördü. Sosyal medyadaki eleştirilerin üzerine Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine yapıştırılan Binali Yıldırım’ın fotoğrafı kaldırıldı.
Akdağmadeni 2’nci Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Ak Parti Akdağmadeni İlçe Başkanlığı’nın cephesinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğrafları yeraldı. Ancak bunlardan Binali Yıldırım’ın fotoğrafı dikkat çekti. Daha önce binanın cephesinde eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafı bulunurken, Binali Yıldırım’ın aynı büyüklükte bir fotoğrafının konulması yerine, küçük bir fotoğrafının Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine boyun kısmında itibaren yapıştırıldığı fark edildi.



"BIYIKLI"NIN İNTİKAMI MI?

Olayın Yozgat'ta yaşanması Başbakan olmak için bıyık bırakan Bekir Bozdağ'ı akıllara getirdi. Sosyal medyada tepki gören montajın Bozdağ'ın memleketinde yaşanması, "Bekir Bozdağ'ın Başbakan olamamasının intikamı mı" sorusunu sordurttu.

ESKİ HALİNE GETİRİLDİ

Fotoğraftaki terslik dikkat çekerken, sosyal medyada fotoğrafın bu şekilde kullanılması tepki gördü. Bunun üzerine dün gece saatlerinde Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafının üzerine yapıştırılan Binali Yıldırım’ın fotoğraf söküldü. Binanın cephesinde eskiden olduğu gibi Bekir Bozdağ ile Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafları kaldı.