'Bu iftiralar karşısında daha çok kenetlendik'

'Bu iftiralar karşısında daha çok kenetlendik'

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, sahte senet iddialarıyla ilgili olarak konuştu. Yavaş, "Bu iftiralar karşısında daha çok kenetlendik. Anketlerde önde çıktığımız için bir rehavet vardı şimdi o da ortadan kalktı" dedi.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, "Aleyhimde konuşsunlar diye dedikodu ekibi kurdular" başlığıyla yayımlanan yazısında CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktardı.

Buna göre Yavaş, şahsına yöneltilen sahte senet iddialarına ilişkin olarak, "Dava konusu kişi CHP'ye de gitmiş elinde belgeler olduğunu söylemiş. Dolanmadığı yer kalmamış. Kimse ciddiye almadı. Şimdi durup dururken, aradan üç ay geçtikten sonra bu konu gündeme getirildi. Çünkü anketleri gördüler" dedi.

Yavaş, devamında, "Ben bekledim Mehmet Özhaseki'nin bu olayla bir irtibatı var mı diye. O da, gazeteyi açıp aslı astarı olmayan şeyleri miting meydanında okuyor. Ondan sonra ben de cevap verme ihtiyacı hissettim. Onlar basın toplantısı yapmasalar da ben açıklayacaktım zaten. Artık şaşırıyorum. Özhaseki mi onu kullanıyor yoksa o şahıs mı Sayın Özhaseki'yi kullanıyor bilmiyorum?" ifadesini kullandı.