Buca'da adayımız Erhan Kılıç'tır

Buca'da adayımız Erhan Kılıç'tır

CHP'de aday tartışması yaşanan Buca'da Başkan'dan örgüte ilk mesaj geldi...

YURT-İZMİR

CHP İzmir'de Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, ilçede Suat Nezir'in adaylığının geri çekilerek yerine Erhan Kılıç'ın gösterilmesinin ardından başlayan tartışmaları değerlendirdi. Akdağ, "Öncelikle bırakın adayın kendisini, hiç bir parti son gün böyle bir değişim istemez. Bu durum bizler için de sürpriz oldu ama Cumhuriyet Halk Partisi kültürü gereği, genel merkezimizin aldığı bu karara saygı duymalıyız" dedi.

Suat Nezir'in partinin önemli değerlerinden olduğunu vurgulayan Kasım Akdağ, tartışmaların artık sonlandırılmasını istedi. 2009 yerel seçimlerinden itibaren CHP'nin Buca'da iktidar olduğunu ifade eden Akdağ, "Adayımız, Erhan Kılıç'dır. Partimin iktidarını sürdürmek ve partimizin yerelde iktidar bayrağını yeniden dalgalandırmak adına, ilçe örgütü olarak bütün gücümüzle çalışacağız. Şimdi bir olma, birlik olma ve birlikte yol alma zamandır" dedi. 

CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, CHP Buca İlçe Başkanı Akdağ bu açıklamasını yapmasının hemen ardından ise Buca Kaymakamlığı’na Suat Nezir’in partilerinin adayı olmadığı ve hala açık duran seçim ofisinin kapatılması gerektiği yönünde bir başvuru yaptı.