Can Ataklı: Ömer Çelik, Saray'dan fırça yedi

Can Ataklı: Ömer Çelik, Saray'dan fırça yedi

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yumruk atan Osman Sarıgün'ün partiden ihraç edildiğini açıklayan AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan azar işittiğini iddia etti.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, bugünkü yazısının ilgili bölümünde, Ömer Çelik'le ilgili "Muhtemelen kendisine “Evladım biz seni kendi düşündüklerini söylemen için mi parti sözcüsü yaptık? Haddini bil, bir daha da boyundan büyük işlere sakın karışma” denmiştir." ifadelerini kullandı. 

İşte Atatklı'nın o yazısı:

‘Osman Amca' diye kutsanan o adam disipline verildi mi?

Ankara Çubuk'ta yeniden sahnelenmek istenen Madımak olayından sonra AKP Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı ve olayı kınadı.

Sözcü Çelik, bu kişinin “Maalesef AKP üyesi olduğunu ve ihraç edileceğini” de açıkladı.
Sanıyorum Ömer Çelik bu rezil olayın partisinin genel bakanı tarafından da lanetleneceğini düşünmüştü ve göğsünü gere gere böyle bir açıklama yapmaya cesaret edebilmişti.
Oysa tam tersi oldu.

Başta AKP'nin Genel Başkanı olmak üzere parti yönetimi olayı sahiplendi ve suçlu olarak da CHP ve Genel Başkanı'nı gösterdi.

Ömer Çelik'in “İhraç edilecek” dediği kişi “Osman Amca”lakabıyla yüceltildi neredeyse partinin kahramanlık maskotuhaline getirildi.

Peki, o kişi Ömer Çelik'in dediği gibi ihraç edilecek mi?
Sanmıyorum.

Bu kişi disiplin kuruluna bile verilmeyecek.

 Ama Ömer Çelik'in saraydan okkalı bir fırça yediğini düşünüyorum.
Muhtemelen kendisine “Evladım biz seni kendi düşündüklerini söylemen için mi parti sözcüsü yaptık? Haddini bil, bir daha da boyundan büyük işlere sakın karışma” denmiştir.