Canan Kaftancıoğlu: Muammer Keskin’i size emanet etmeye geldim

Canan Kaftancıoğlu: Muammer Keskin’i size emanet etmeye geldim

Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin seçim gezilerine devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin seçim gezilerine devam ediyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul Demokratik Ordulular Platformu toplantısına katılan Keskin, seçim kampanyaları halkında bilgi verdi.

Mesudiyeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıda kalabalığa seslenen Kaftancıoğlu; “Şişli’yi hak ettiği gibi yönetmesi için Muammer Keskin’i size emanet etmeye geldim. Kendisi, ahlâklı ve Şişli’yi eşit hizmetle yönetecek bir ağabeyimiz” dedi.

Daha sonra söz alan Keskin; “Biz aday adayıyken bastırdığımız broşürde Söz Karar Şişli’nin yazdırdık. Toplumcu belediyecilik sadece lafla olan bir şey değil. Siz olmasanız toplumcu belediyecilik olmaz. Şiddete maruz kalan kadınlar için sığınma evleri yapıyoruz. Bu bir ayıptır. Kadınların bir yere hapsedilmesi yanlıştır.

Bugün burayı mesken edinmişsek, en iyi şekilde yönetilmesi için de elimizden geleni yapacağız. 25 mahallede 9 kreşimiz var. Bunların çoğu Sayın Hayri İnönü zamanında yapıldı. Her mahalleye kreş açacağız.

Kadını evden çıkarıp üretime katacağız. Söz veriyorum, dönemim bittiğinde Şişli Belediyesi’nin bir kuruş borcu olmayacak. Seçildiğim zaman beni belediyede bulamayacaksınız. Sizlerin arasında olacağım. Sorunlara çözümü hep beraber üreteceğiz.” dedi.