Canlı yayında AKP'li Metiner tehdit savurdu: Bir daha bana parmak sallarsan...

Canlı yayında AKP'li Metiner tehdit savurdu: Bir daha bana parmak sallarsan...

Habertürk canlı yayınında AKP'li Mehmet Metiner ile avukat Celal Ülgen arasında "parmak sallama" polemiği yaşandı. Metiner "Bana bir daha parmak sallarsan..." diye başlayan cümlesi bitmeden program reklama gitti.

Habertürk'te yayınlanan ve Didem  Arslan Yılmaz'ın sunduğu  Türkiye'nin Nabzı programında 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri ve  Meral Akşener'in kuracağı parti masaya yatırıldı. Programın başından itibaren sürekli sert polemikler yaşayan  AKP İstanbul milletvekili  Mehmet Metiner ve avukat  Celal Ülgen,  CHP ve  HDP'nin ortak hareket ettiği iddiasını konuştukları bölümde tartışmanın dozunu sertleştirdi. Ülgen, Metiner'e itiraz ederken parmağını sallayınca, ikili arasında bu kez "üslup" polemiği yaşandı.

"BİR DAHA PARMAĞINI SALLAYARAK KONUŞURSAN..."

Moderatör Arslan tartışmayı yatıştırmak için reklama gitmeye hazırlanırken  Mehmet Metiner sinirli bir şekilde araya girerek "Yalnız Celal Bey'e dostane bir uyarım var. Bir daha konuşurken bana yönelik parmağını sallamazsa çok iyi eder. Asla parmağını sallayarak konuşma bir daha. Bir daha yaparsan, sana uyarıyorum, parmağını sallayarak konuşursan.." dedi.

"BİR DAHA YAPARSAN GÖRÜRSÜN"

"Benim üslubum bu. Parmağımı sallayarak konuşurum" diye cevap veren Ülgen'e Metiner'in karşılığı ise "Bir daha yaparsan görürsün" oldu.

Gerginleşen ortam, reklam arasından sonra da devam etti.