CHP'li Yılmaz'dan o iftiralara çok sert yanıt!

CHP'li Yılmaz'dan o iftiralara çok sert yanıt!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, hakkında sosyal medyada Ak-trollerin ve yandaşların başlattığı iftiraya yanıt verdi.

CHP Ardahan Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, hakkında sosyal medyada Ak-trollerin ve yandaş medyanın kalemşörleriyle başlattığı FETÖ iftirasına sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından "Fetö’nün sümüklerini yalayanlar hele bakın şimdi bize neler diyor! Tek şey bulun istifa ederim" paylaşımında bulunarak rest çekti. 

Dış politika ile ilgili ve milli konularda yaptığı açıklamalarda AKP'yi ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu zor duruma sokarak çıldırtan Öztürk Yılmaz'ın yandaş ve aktrollere seslendiği açıklaması şöyle: 

"10 gündür birileri düğmeye basmış. Hakkımda havuz medyasında akılalmaz iftira kampanyası yapılıyor. Baştan aşağı yalan ve iftira. Hani kuru iftira derlerya işte o. Ellerine benim facebookumda yayınladığım resimlerden birini bulup beni Fetö ile yakın göstermeye çalışıyorlar:) Zavallılar! Neymiş resimde yanımda görünenler Fetöcüymüş. Bana ne ? Biz kendimizden mesuluz. Allah bilir her girdiğim yerde resim çektirdiğim kişileri araştırsak kimler çıkar kimler. Kaynak: CHP'li Yılmaz rest çekti: İstifa ederim... 

Eyy aymazlar! Fetö, Öztürk Yılmaz’ın yanından bile geçemez. Siz kim Öztürk Yılmaz kim! Anadan doğma ak ve pakım. Fetö’nün sümüklerini yalayanlar hele bakın şimdi bize neler diyor! Tek şey bulun istifa ederim. Biliyorum onlarda yüz yok ki utansın. Peki acaba neden bu iftiraları yapıyorlar? Ne oldu da korkmaya başladılar? Ne yaptım da panik olmaya başladılar? Daha fazla korkacaklar mı? peyderpey paylaşacağım:)"