CHP Adana'da temayül öncesi 2 isim yarıştan çekildi

CHP Adana'da temayül öncesi 2 isim yarıştan çekildi

CHP'de Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde yapılması planlanan temayül yoklaması öncesi 2 aday yarıştan çekildiği açıkladı.

CHP'de Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde yapılması planlanan temayül yoklaması öncesi 2 aday yarıştan çekildiği açıkladı.

CHP’nin Adana Ceyhan İlçesi’nde bu pazar gerçekleştirilmek üzere eğilim yoklaması (temayül) kararı almasının ardından yarış şekillenmeye başladı.

Adana’da merkez ilçelerin ardından en büyük ilçe olan Ceyhan’da yerel seçimler için aday belirleme yöntemini eğilim yoklaması (temayül) olarak duyuran CHP’de, 2 aday adayı Uz. Dr. Selahattin Menteş lehine yarıştan çekildi.

Ankara'da eğilim yoklamasının sonucu belli olduAnkara'da eğilim yoklamasının sonucu belli oldu

Ceyhan’da belediye başkanlığı aday adaylığı için 6 kişinin müracaatının ardından geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkezi’nin eğilim yoklaması kararı almasıyla ilçede CHP adayının kim olacağı merakla beklenmeye başladı.

Çalışmaların ve nabız yoklamalarının ardından Saim İnce ile Mevlüt Tosun yaptıkları değerlendirmelerin ardından Uz.Dr. Selahattin Menteş’in elini havaya kaldırarak lehine yarıştan çekildiklerini açıkladı.

Çorum'da CHP'lilerin beklediği eğilim yoklamasının sonucuÇorum'da CHP'lilerin beklediği eğilim yoklamasının sonucu

Bir diğer aday Hüseyin Cerit’in ise eğilim yoklaması girmeme kararı aldığı bildirildi.

CEYHAN'DA 3 ADAY YARIŞACAK
İnce ve Tosun’un Menteş lehine, Cerit’in de seçime katılmama kararının ardından farklı bir gelişme olmazsa CHP Ceyhan’da 3 aday yarışacak.

Pazar günü gerçekleşecek eğilim yoklamasında Uz.Dr. Selahattin Menteş, Selçuk Kanlı ve Kadir Aydar, belediye başkan adayı olmak için üyelerden oy isteyecek.