CHP Bayraklı'ya kadın damgası

CHP Bayraklı'ya kadın damgası

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, “Bayraklı’nın gülen yüzü kadınlar yönetimde söz sahibi olacak” dedi.

Bayraklı’nın geleceğini çizecek özel projeleriyle, Bayraklılı vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirileceğini dile getiren Sandal, Belediye Meclisi Üyeliği Aday Listesi’nde ilk 2 sırayı kadınlara ayırırken ilk 10 sırada 6 kadın adaya özel olarak yer verdiğini vurguladı, “Kadınlar bu kenti değiştirecek” diye konuştu.

“KENTE YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRILACAK”

Ege’nin incisi İzmir’in yükselen kenti Bayraklı’da, kurulduğu günden bugüne oldukça faydalı çalışmalar yapıldığını söyleyen Sandal, “Bu bayrak yarışında bugüne kadar yapılan iyi işlerin devamının yanında, farklı bir bakış açısıyla kentimize yeni bir çehre kazandıracağız. Bu değişimde en önemli gücümüz kadınlar olacak. Gülen bir kent için Bayraklı’ya kadın eli değecek. Kültürel, sanatsal, ekonomik ve siyasal alanda kadının ağırlığının hissedildiği, görünürlüğünün yüksek olduğu bir Bayraklı kurulacak” ifadelerini kullandı.

CHP Bayraklı'ya kadın damgası

“KADININ EKONOMİSİ GÜÇLENECEK”

Bayraklı’da kadına yönelik projelerin göreve gelindikten sonra yapılacaklar listesinde ilk sıralarda yer aldığını ifade eden Sandal, “Kentimizin kadınları yalnız kalmayacak. El emeklerini değerlendirecekleri kooperatifler kurulacak. Kadınlar eğitimler alabilecek, ürettikleri ürünleri ekonomiye kazandırmak için mikro kredilerle desteklenecek. Pazarlama teknikleriyle yeni pazarlara ulaşmaları sağlanacak. Böylece sosyal güvenceleri arttırılacak, ekonomileri güçlendirilecek” şeklinde konuştu.