CHP'den iki müşahidin öldürülmesine tepki!

CHP'den iki müşahidin öldürülmesine tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sabah saatlerinde sandık başında Saadet Partili 2 görevli müşahidin öldürüldüğü silahlı kavgaya tepki gösterdi. Ağbaba, "Hepimiz, hep birlikte, hangi siyasi partiden olursak olalım, kardeşce yaşamaya devam edeceğiz." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sabah saatlerinde sandık başında Saadet Partili 2 görevlinin öldürüldüğü silahlı kavgaya tepki gösterdi. Ağbaba, partililerle birlikte Abdülkadir Eriş İlkokulu'nda oy kullandı.

1302 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ağbaba, sabah saatlerinde Pütürge'de 2 kişinin öldüğü haberi ile üzüldüklerini belirterek, şunları söyledi:

"Maalesef 2 yurttaşımız seçimler nedeniyle bir tartışma sonucu öldürülüyor. Hiçbir belediye başkanı, neresi olursa olsun, hiçbir makam bir canın kaybedilmesinin karşılığı olamaz. Hele hele 2 kardeşimizin, 2 insanımızın hayatını kaybetmesi çok üzücü. Hiçbir belediye başkanlığı 2 kardeşimizin canına mal olmasına değmez. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Umarım bir daha yaşanmaz.

Herkesin sağduyulu olması gerekiyor, herkesin sakin olması gerekiyor. Sonuçta seçimler geçiyor, seçimlerden sonra Türkiye'de yeniden bir hayat var. Hepimiz, hep birlikte, hangi siyasi partiden olursak olalım, kardeşce yaşamaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin yurttaşları olarak birlikte yaşamaya devam edeceğiz."