CHP'den Kaftancıoğlu açıklaması

CHP'den Kaftancıoğlu açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun istifasının istendiği şeklinde iddialara yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun istifasını istediğine yönelik haberlerin sorulması üzerine Özkoç, istifa eden de talep eden de bulunmadığını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, yerel seçimler için aday belirlerken yüzde 100 memnuniyetin mümkün olmadığını belirterek, “Bazen duygusal tepkiler olacak, yerini mantıklı tepkiler alacak.” dedi.

'Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu'nun istifasını istedi' iddiası Twitter’dan yayımlanan istifanın geçerliliğinin bulunmadığını dile getiren Özkoç, “İstifasını daha sonra geriye çekti. Duygusal bir tepkinin sonucunda olduğu düşünülüyor. Memnuniyet duyanlar olacak, olmayanlar olacak. Yüzde 100 memnuniyet mümkün değil. Bazen duygusal tepkiler olacak, yerini mantıklı tepkiler alacak. Çünkü kimseye baskı yapmıyoruz, emretmiyoruz, ‘bu olacak’ demiyoruz.

MYK’da, PM’de, örgütlerimizde tartışıyoruz. Bu diğer partilerde olmayan ama CHP’nin tarihinden beri var olan işlem şeklidir. CHP’nin il başkanı, aylardan beri görevde, saygın kişiliği vardır.” değerlendirmesinde bulundu.