CHP'den Keşan'da 'Hayır' çalışması

CHP'den Keşan'da 'Hayır' çalışması

CHP, Keşan İlçe Örgütü’nün organize ettiği “hayır” etkinliğinde buluştu.

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP’li Çetin Çapan, ilçe ve belediye başkanlarının katıldığı ve halkın yoğun katılım gösterdiği toplantıda,​ referandumda ‘neye neden hayır’ verilmesi gerektiği anlatıldı.

CHP’Lİ BİRCAN: EDİRNE ‘HAYIR’DA BİRİNCİ OLACAK VE ÜLKEMİZDE DE HAYIR KAZANACAK
CHP Edine Milletvekili Erdin Bircan, evet’in ülke açısından büyük tehlikeler barındırdığını ifade edip şunları söyledi: “Bu teklif geçerse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atadıklarının bunları FETÖ gibi, PKK gibi kandırmayacağını nereden bileceğiz? Üstelik atadığı bu yardımcılar da Cumhurbaşkanı gibi yargılanamayacağı için işledikleri suçlar da yanlarına kâr kalacak. Biz halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Göreceksiniz, Edirnemiz’de ‘hayır' birinci olacak ve ülkemizde de ‘hayır’ çıkacak” dedi.

CHP’Lİ ÇAPAN: “BU REFERANDUM CUMHURİYETLE ONA KARŞI DURANLAR ARASINDA BİR YARIŞTIR”
Cumhuriyetin ev demokrasinin vazgeçilmez olduğunu ifade eden CHP’li Çetin Çapan yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimiz kolay kurulmadı. Bugün Cumhuriyet’in nimetlerinden faydalanıp Cumhuriyet düşmanlığı yapan insanlarla karşılaşıyoruz. Cumhuriyet için darbe diyen Esenyurt Belediye Başkanı gibi birçoğu bu süreçte Cumhuriyet’e kinini kustu. Bugün bu referandum oylaması bir parti seçimi değil, cumhuriyetle ona karşı duranlar arasında bir yarıştır. Biz Cumhuriyeti koruyacağız. Ülkemizi yeniden demokrasinin bahçesi haline getireceğiz.” dedi