CHP İktidar hedefini koydu!

CHP İktidar hedefini koydu!

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği geceye, ‘iktidar hedefi’ ile coşan bin 500 kişi katıldı. CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, “Beykoz’da belediye başkanlığı kazandıran ilçe başkanı olmak istiyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat da, “İktidarın lambaları patladı. Işıkları söndü. AKP kendi partisine darbe yaptı. Beykoz’u almaya hazır mısınız?” diye sordu.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın anneler günü dolayısıyla düzenlediği geceye bin 500 kişilik coşkulu bir kalabalık katıldı. 18 CHP ilçe başkanı, 20 muhtarın ve sivil toplum kuruluşları ile CHP üst yönetimi ve milletvekillerinin, belediye başkanlarının da katıldığı ‘dayanışma toplantısı’nda salonda  kalabalık bir topluluğa hitap eden CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, “Beykoz’da Belediye Başkanlığı kazanan CHP'nin ilçe başkanı olmak istiyorum” dedi. Beykoz Folklor Araştırmaları Gençlik ve Spor Derneği ekibi Gaziantep yöresi halk oyunları sergilediği gece kemençe ve Burhan Yıldırım konseri ile sona erdi.

Yoldaşına ihanet eden herkese eder

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat gecede, “İktidarın lambaları patladı. Işıkları söndü.  AKP kendi partisine darbe yaptı. Beykoz’u almaya hazır mısınız?” diye sordu. Canpolat, ‘yoldaşına ihanet’ edenlerden fayda gelmeyeceğini belirterek şöyle konuştu: “İktidarın lambaları patladı. AKP’ninki de sönmeye başladı. Kendi ışıklarını söndürmeye başladı. Darbelerden beslenerek oylarını artırarak iktidar olan AKP şimdi kendi partisinde darbe yaptılar. Kendi yol arkadaşlarına ihanet ettiler. Kendi arkadaşına ihanet edenler ülkeye de ihanet eder. ‘Bütün komşularımız ile kavgalıyız. Ülkeyi yalnızlaştırdılar. Kendilerini ayakta tutmak için ülkeyi böldüler. Kürt halkına karşı savaş ilan ettiler. Bu ülkenin artık ayrışmaya sabrı kalmadı. Mustafa Kemal söylemlerine daha çok sahip çıkacağız. Artık AKP’nin son dönemi. 2019’da önce İstanbul’da iktidar olacağız. Beykoz’u da almaya hazır mısınız?”



Bingöl erken ayrıldı

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl de tüm annelerin gününü kutladığını belirterek, “Tel alternatif CHP. Örgütlerimi bizim için çok önemli. Bizi başarıya götürecek en önemli kurumlarımızdır. CHP’den başka Türkiye’nin şansı yok” diye konuştu. Bingöl başka bir toplantıya katılacağı gerekçesiyle salondan erken ayrıldı. Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da, “Sözlerden çıkıp eylemlere başlamak zorundayız.  Çok zor günlerden geçiyoruz ve ülkemiz çok kötü yönetiliyor. Her sabah uyandığımızda yeni bir gündemle uyanıyoruz. Eğer biz cumhuriyetçiler bu ülkede bir şeyleri değiştiremezsek hep beraber bu sorumluluğu üstleniriz. Artık sözlerden çıkıp eylemlere başlamak zorundayız. Aramızdaki çekişmeleri bırakıp hep birlikte Kuvayı Milliye ruhu içinde bu mücadeleyi vermek zorundayız. Sıkılmadık el, tanışmadık kimse bırakmayarak CHP’yi iktidara taşımalıyız” dedi.

Beykoz’u parsel parsel satıyorlar


Doğma büyüme Beykozlu olduğunu söyleyen, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan da kendi annesi başta olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı, kadın cinayetlerine dikkat çekerek, ciddi önlemler alınmasını istedi. Kadınlarımızın sokaklarda yalnız gezmeye korktuklarını belirterek Beykoz’un, ‘yağmalandığını’ belirterek de, “Beykoz’da Beykozlu kalmayacak” diyerek şunları söyledi:

“Tokatköy Mahallesi’nde sessiz sedasız yıkım kararları çıkarılıyor. Beykoz’u parsel parsel satıyorlar. Uyanalım. Doğa harikası Beykoz Burunu İSPARK adı altında yandaşlara peşkeş çekiliyor. 2B mağduriyeti de yağmaya dönüştürüldü, haksızlıklar diz boyu. Sadece kendilerinin çözeceklerini söylediler. Nerede? Çözülen bir imar sorunu yok. Beykoz ormanları da elimizden  gidiyorlar. Nefes alamayacak hale geldik. Beykoz’da Beykozlu kalmayacak.”



Canpolat, İlgezdi, Tekin ve Adıgüzel’e yoğun ilgi

Beykoz CHP İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği geceye katılanlar arasında konuklar İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’a, milletvekilleri Gürsel Tekin ve Onursal Adıgüzel’e, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi başta olmak üzere konuklara ilgi gösterdi. Tekin Bingöl (Teşkilat Başkanı), Seyit Torun (Genel Başkan Yardımcısı), Akif Hamzaçebi (TBMM Başkan Vekili), Engin Altay (TBMM Grup Başkan Vekili) Milletvekilleri: Gürsel Tekin, Ali Şeker, Yakup Akkaya, Onursal Adıgüzel, İlhan Kesici, Barış Yarkadaş, Gamze Akkuş İlgezdi, Ali Özcan, Ahmet Caner Yenidünya, Kadir Gökmen Öğüt (eski milletvekili, PM üyesi) Metin Işık (Eski Milletvekili) geceye katıldı.

Belediye Başkanları: Şükrü Genç (Sarıyer), Battal İlgezdi (Ataşehir), Arif Hikmet Kılıç (Erzurum, Çat belediye Başkanı), Gülcemal Fidan (Kartal Belediye Başkan Yardımcısı.

Muhtarlar: Murat Erdal,  Hüsnü Kolcu, Şefik Yavuz Yılmaz, Galip Be karoğlu, Güzün Merve, Muammer Aydınoğlu, Yusuf Kıroğlu, Resul Kadıoğlu, Fresktik Novvicki, Ali Balta, Ahmet Duran, Arzu Ulubent, Serdar Lüleburgaz, Kamil Sarıkaya, Erol Mete, Sedat Altun, Ahmet Ersoy, Celalettin Ayvaz.

CHP ilçe başkanları: Erdoğan Altay (Üsküdar), Hakkı Altınkaynak (Ataşehir), Erdal Kıskanç (Kartal), Murat Karatekin (Sultanbeyli), Veli Çelik (Şişli) Mehmet Ali Yüksel (Kâğıthane), Alper Yeğin (Sancaktepe), Halil Muharrem Gök (Çatalca), Cafer Aktürk (Ümraniye), Mehmet Deniz (Sarıyer), Zeynep Babacan (Maltepe), Hüseyin Kızıltaş (Çekmeköy), Hıdır Delipınar (Adalar), Haydar Koparan (Küçük Çekmece), Ali Çelik (Tuzla)

STK temsilcileri: Süleyman Çalık (KASDER Başkanı), Âdem Monolboğ (KAİ Başkanı) Coşkun Tosun (Çubukluspor Kulübü Başkanı) Asım Özdemir (Kulüpler Birliği Başkanı) ve birçok il, ilçe dernek yöneticisi.